Для людей
з порушенням зору

    Новини    16 Листопада 2017, 15:31
Версiя для друку


Увага! До 24 листопада перевізники – учасники конкурсу з розподілу дозволів ЄКМТ можуть уточнити інформацію про кількість рейсів

16 Листопада 2017, 15:31

14 листопада 2017 року відбулося чергове засідання Конкурсної комісії для проведення конкурсу з розподілу дозволів ЄКМТ.

На зазначеному засіданні були розглянуті результати приймання електронних анкет від перевізників учасників конкурсу з розподілу дозволів ЄКМТ.

Членами Конкурсної комісії був затверджений остаточний перелік учасників конкурсу з кількістю автотранспортних засобів, допущених для участі у конкурсі.

Крім того, під час засідання було розглянуто інформацію Державної служби України з безпеки на транспорті (ДСБТ) щодо кількості дозволів, використаних перевізниками – учасниками конкурсу за перші три квартали 2017 року, а також інформацію про ефективність використання дозволів ЄКМТ учасниками конкурсу за аналогічний період.

Члени Конкурсної комісії зауважили, що розміщена ДСБТ інформація, викликала ряд звернень перевізників щодо неврахування в ній певної кількості рейсів виконаних учасниками конкурсу за перші три квартали 2017 року.

В зв’язку з цим Конкурсна комісія прийняла рішення, що перевізники – учасники конкурсу можуть уточнити інформацію про кількість рейсів, виконаних за вищезгаданий період, надіславши письмове звернення, з копіями підтверджуючих документів, на адресу Конкурсної комісії (Україна, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14, Міністерство інфраструктури України, Конкурсна комісія для проведення конкурсу з розподілу дозволів ЄКМТ).

Звернення перевізників щодо уточнення кількості виконаних рейсів приймаються до 24 листопада 2017 року (включно).

Наполегливо рекомендуємо завчасно потурбуватись про врегулювання всіх спірних питань до вищевказаної дати.



ВСІ Новини