Для людей
з порушенням зору

    Новини    11 Лютого 2016, 12:37
Версiя для друку


Змінено алгоритм оформлення контейнерів з використанням ІСПС

11 Лютого 2016, 12:37

Починаючи з 08.02.2016 експедитори можуть отримувати дозвіл на навантаження імпортних контейнерів на транспортні засоби, а також інформацію про визначені форми контролю митною службою (візування нарядів) ще до прибуття судна з цими контейнерами в порт.

Обов’язковою вимогою такої оптимізації є наявність попередньої інформації, що надається морським агентом (відповідно до Порядку виконання митних формальностей на морському та річковому транспорті, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 10.03.2015 р. № 308), попередньої митної декларації та електронного наряду в ІСПС із доданим до нього коносаментом та інвойсом.

Зміна алгоритму формування електронної черги здійснюється на виконання Меморандуму між Державною фіскальною службою України та Міністерством інфраструктури України про співпрацю в галузі інформаційних технологій щодо вдосконалення митних процедур в морських портах України.

Наступним кроком взаємодії ДФС та МІУ повинно стати впровадження автоматичної системи аналізу ризиків за рахунок інтеграції ІСПС та CTS (cargo targeting system) Всесвітньої митної організації.



ВСІ Новини