Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    7 Червня 2016, 13:17
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про внесення змін до наказу Міністерства транспорту України від 27 вересня 1993 року № 322 «Про затвердження Інструкції про порядок видачі, зберігання і знищення посвідчення особи моряка та Переліку морських, річкових портів України, капітани яких мають право видавати посвідчення особи моряка»
7 Червня 2016, 13:17

Проект наказу Міністерства інфраструктури України «Про внесення змін до наказу Міністерства транспорту України від 27 вересня 1993 року № 322 «Про затвердження Інструкції про порядок видачі, зберігання і знищення посвідчення особи моряка та Переліку морських, річкових портів України, капітани яких мають право видавати посвідчення особи моряка» (далі – наказ) розроблений відповідно до статті 78 Закону України «Про морські порти України, Положення про Міністерство інфраструктури України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30 червня 2015 року № 460, з метою приведення нормативно-правових актів у відповідність із законодавством України, а також спрощення процедури отримання посвідчення особи моряка.

Реалізація наказу дозволить суттєво скоротити строки надання цих послуг за рахунок скасування норми, що передбачала отримання в Службі безпеки України довідки про відсутність (наявність) судимості.

Крім того наказ передбачає введення чітких процедур отримання посвідчення особи моряка та визначає вичерпний перелік документів, необхідних для його отримання. Такий підхід дозволить суттєво спростити порядок отримання посвідчення особи моряка та забезпечити прозорість існуючої системи.

Проект наказу розміщено на сайті Міністерства інфраструктури України (www.mtu.gov.ua) у розділі «Проекти нормативно-правових актів».

Зауваження та пропозиції до проекту наказу слід надсилати на адресу Департаменту морського та річкового транспорту, 01135, м. Київ, п-т Перемоги, 14; flot_bezpeka@mtu.gov.ua.

 



ВСІ Оголошення