Міністерство інфраструктури України


Ринок електромобілів в Україні має хороші перспективи, - Володимир Омелян

10 Червня 2016, 14:43

Ринок електромобілів в Україні розвивається із високою динамікою і має хороші перспективи. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час відкриття Першої міжнародної виставки електромобілів PLUG IN UKRAINE 2016 у виставковому центрі КиївЕкспоПлаза 10 червня 2016 року.

«Україна є одним з лідерів за темпами росту ринку електрокарів. І мова йде не лише про збільшення кількості автомобілів, але й про активний розвиток відповідної інфраструктури, зокрема електричних заправочних станцій», - повідомив Володимир Омелян. Потенціал України у розвитку ринку електромобілів відзначають і провідні світові виробники.

«Сьогодні ми вже маємо готовність компанії Tesla розвивати свій бізнес в Україні. Вони вже заявили про готовність відкрити в нашій країні 2 електричні станції Supercharger», - зауважив Міністр. «Все це вкотре доводить, що ті тренди, які є загальновизначальними для всього світу, паралельно розвиваються в нашій країні. Ми не чекаємо - ми йдемо вперед», - наголосив Володими Омелян.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/27081.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове