Для людей
з порушенням зору

    Новини    24 Червня 2016, 17:35
Версiя для друку


У Дніпрі пройшов випуск офіцерів Держспецтрансслужби

24 Червня 2016, 17:35

У Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна пройшов випуск офіцерів кафедри військової підготовки спеціалістів Держспецтрансслужби та Збройних Сил. Заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк взяв участь у привітаннях молодих лейтенантів.

«Впевнений, що ви станете достойними та надійними командирами для підлеглих, а Ваша служба завжди буде приносити користь українському народу. Перед багатьма з вас стоятиме непроста, але надзвичайно важлива задача - відбудова зруйнованого Донбасу. Я вірю, що ви впораєтеся і ми разом відбудуємо Україну», - наголосив у вітальному слові Юрій Лавренюк.

Після випуску молодих офіцерів, заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк відвідав 26 об’єднаний загін Держспецтрансслужби, який 26 червня відзначатиме 75-ти річчя сформування 26 окремої залізничної бригади, на базі котрої він був створений. Юрій Лавренюк привітав особовий склад та ветеранів зі святом та вручив відзнаки Міністерства інфраструктури. Крім того, Заступник Міністра відвідав 24-х квартирний будинок, який будується власними силами для військовослужбовців та їх сімей, та планується до здачі в серпні поточного року, а також ознайомився з умовами служби особового складу.



ВСІ Новини