Для людей
з порушенням зору

    Новини    27 Липня 2016, 16:03
Версiя для друку


26-27 липня 2016 року в м. Києві відбулося засідання українсько-азербайджанської Змішаної Комісії з міжнародного автомобільного сполучення

27 Липня 2016, 16:03

Під час засідання обговорювались питання, пов’язані з виконанням автомобільних перевезень між Україною та Азербайджанською Республікою. Зокрема, визначення квот дозволів для українських та азербайджанських перевізників на 2016 та 2017 роки, а також стретегічне визначення умов перевезень територіями України та Азербайджанською Республікою автомобільним транспортом у подальшому.

Можна констатувати, що за результатами переговорів загальна кількість дозволів для українських перевізників для виконання вантажних перевезень автомобільним транспортом у 2016 році збільшилась на 300 одиниць, що в чергу становить +14% від вже отриманої попередньої квоти.

Крім того, Сторони почали діалог стосовно введення нового виду дозволу -«транзитний», який передбачає використання паромної інфраструктури порту «Алят» (Баку). Азербайджанська Сторона погодилась розглянути пропозицію Української Сторони та поінформувати Міністерство інфраструктури України про прийняте рішення найближчим часом.

Сторони підтвердили наміри докласти максимум зусиль для розвитку пасажирських перевезень між країнами.



ВСІ Новини