Для людей
з порушенням зору

    Новини    23 Серпня 2016, 11:22
Версiя для друку


За перше півріччя обсяги днопоглиблення вже перевищили показники 2015 року

23 Серпня 2016, 11:22

З початку року в морських портах та на каналах було виконано днопоглиблювальних робіт обсягом більше 3 млн м.куб. Цей показник вже перевищує обсяг днопоглиблення за весь 2015 рік.

Так, на сьогодні ведуться роботи з експлуатаційного днопоглиблення силами підрядника —компанії «Техморгідрострой Миколаїв» (земснаряди «Severodvinskiy» і «Milford») в Маріупольському та Бердянському морських портах. Станом на кінець серпня в акваторії Маріупольського порту виконані роботи обсягом 1 млн м куб., на підхідному каналі Бердянського морського порту вилучено 60 тис.м.куб.

Всього в ході робіт, які триватимуть 16 місяців, в портах Азовського моря буде вилучено близько 4 млн м.куб. ґрунту. Таким чином буде забезпечено підтримку глибин, необхідних для маневрування в морських портах.

Також ведуться днопоглиблювальні роботи в морському порту «Южний» (357 тис.м.куб з початку року), в Одеському морському порту (34 тис.м.куб.) та в Білгород-Дністровському порту. В останньому роботи ведуться як власними силами із використанням земсняряду «Скіф» та і підрядним способом. Роботи проводить компанія «Інфлот-Данубіус Ейдженсі» землечерпаковим караваном «Старатель 1». Загалом в порту виконано робіт обсягом 540 тис.м.куб.

Окрім того, ведуться роботи на ГСХ «Дунай-Чорне море» (235 тис.м куб) та на Бузько-дніпровському лиманському каналі (262 тис.м куб.). В найближчих планах підприємства —проведення днопоглиблення власним флотом на підхідному каналі Іллічівського порту та проведення тендерів на роботи в Іллічівському морському порту та в порту «Южний».



ВСІ Новини