Для людей
з порушенням зору

    Новини    16 Вересня 2016, 12:34
Версiя для друку


У 2017 році ми плануємо залучити до 1 мільярда доларів міжнародних фінансових організацій на дорожню галузь, - Володимир Омелян

16 Вересня 2016, 12:34

15 вересня  2016 року Уряд України затвердив бюджет 2017 року і вніс його до Верховної Ради. Попередньо, до розгляду Парламенту, фінансування дорожньої галузі на наступний рік планується 14,2 мільярда гривень. Про це 16 вересня 2016 року під час брифінгу повідомив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

«Вчора Уряд затвердив бюджет 2017 року і вніс його до Парламенту. Ключова мета в контексті Міністерства інфраструктури – затвердити ритмічне фінансування дорожньої галузі. Попередньо, до розгляду Парламенту, на наступний рік планується 14,2 мільярда гривень, створення Дорожнього Фонду, який буде інструментом ефективної розбудови українських автомобільних магістралей», - зазначив Володимир Омелян.

Крім того, за словами Міністра, Уряд додатково розраховує на залучення значних інвестицій на розвиток дорожньої галузі: «Додатково плануємо залучити до 1 мільярда доларів міжнародних фінансових організацій. Наскільки реалістична ця цифра – покаже робота у цьому півріччі».

«Окремо приємно відзначити, що вперше за роки моєї роботи в Уряді України ми вчасно вносимо повноцінний бюджет, який став предметом гарячих дискусій, але є абсолютна структурованість, бачення Урядом і збалансованість», - наголосив Володимир Омелян.



ВСІ Новини