Для людей
з порушенням зору

    Новини    28 Жовтня 2016, 10:34
Версiя для друку


Французькі компанії вірять, що в Україні відбуваються зміни, вони готові виходити на український ринок і працювати, - Володимир Омелян

28 Жовтня 2016, 10:34

Французькі компанії вірять, що в Україні відбуваються зміни, вони готові виходити на український ринок і працювати. Про це заявив міністр інфраструкутри України Володимир Омелян в ефірі 5 каналу, коментуючи перебіг візиту урядової делегації до Франції.

«Ми перебуваємо в Парижі з урядовою делегацією на чолі з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом. Відбулася низка двосторонніх важливих політичних контактів. По моїй лінії тривають переговори з декількома французькими компаніями, які висловили зацікавленість в інфраструктурних проектах, була зустріч з компанією французьких залізниць, обговорювали питання, зокрема, щодо транзиту товарів ЄС до Китаю і до Ірану», - розповів телефоном Володимир Омелян.

«Тому зараз ми разом працюємо над планом дій, вивченням потенціалу українського ринку, можливостей української залізниці щодо транзитного потенціалу, вивченням потенціалу співпраці з аеропортами та на внутрішньому водному транспорті», - зазначив Міністр інфраструктури України.

«Ми зараз підійшли дуже близько до конкретних домовленостей, які б я не хотів поки афішувати. Загалом, було успішно проведено переговори на високому рівні, що свідчить про інтерес Франції до України. Вчорашні день був присвячений двостороннім переговорам, сьогодні плануємо активно долучитись до роботи українсько-французького бізнес-форуму», - розповів В.Омелян.



ВСІ Новини