Міністерство інфраструктури України


Дорожній фонд закладе підвалини для відновлення наших автошляхів, - Володимир Омелян

17 Листопада 2016, 18:08

Дорожній фонд закладе підвалини для відновлення наших автошляхів. Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час участі у круглому столі «Оновлення Національної транспотрної стратегії до 2030 року», який відбувся 17 листопада 2016 року в Києві.

У цей же день, під час розгляду Великого пакету інфраструктурного законодавства у Верховній Раді, парламент підтримав створення Дорожнього фонду в Україні.

«Ми зараз створюємо нову реальність. Щойно в парламенті було проголосовано Закон про Дорожній фонд, і ми віримо, що саме цей інструмент закладе підвалини для системної роботи і відновлення наших автошляхів», - заявив Міністр інфраструктури України.

«Я хотів би подякувати моїй команді, а також колишньому міністру Андрію Пивоварському, який заклав підвалини цього важливого для країни кроку ще в минулому році. Хотів подякувати пану Дмитру Шимківу, який є ідеологом змін в Україні і трансформації сучасної країни», - наголосив В.Омелян.

«Я радий, що парадигма, яку ми закладаємо сьогодні, збережеться на багато років. Те, що потрібно інфраструктурі, - це послідовність, тривалість процесів», - наголосив Міністр інфраструктури.

За словами В.Омеляна, першочерговим є чітке бачення, стратегія розвитку країни: «Заснуванням Дорожнього фонду ми створюємо додаткові робочі місця, ми запроваджуємо прозорий процес витрачання державних коштів.  Я вірю, що в нас все вийде. Сьогоднішня перемога є яскравим свідчення того, що коли люди об’єднуються навколо результату, вони його досягають».





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/27966.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове