Для людей
з порушенням зору

    Новини    15 Грудня 2016, 12:09
Версiя для друку


Компанія «Автомобільні дороги України» вже з наступного року перейде на автоматизовану систему управління закупівлями

15 Грудня 2016, 12:09

Компанія «Автомобільні дороги України» активно впроваджує реформи. Наразі в стадії розробки проект автоматизованої системи управління усіма закупівлями, що здійснює Компанія. Вже в першому кварталі 2017 року ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України» вийде на централізований єдиний контроль закупівель усіх 400 філій. Такі зміни проводяться в рамках впровадження ERP – автоматизованої системи управління дочірніми підприємствами.Вона включає в себе електронний документообіг, бухгалтерський облік, контроль за закупівлями, геоінформаційні системи, контроль якості робіт, тощо.

«Ми зможемо контролювати кожен куплений літр бензину та кілограм щебеню. Будемо бачити хто купив, в кого, яку ціну та чи була та ціна максимально оптимальною. Це дійсно великий позитивний прорив для нас. Адже ще літом, коли я тільки починав роботу, все куплялося за завищеними цінами, цей процес ніким не контролювався взагалі. Тепер машина не збреше» - повідомляє Артем Гриненко, керівник Компанії. 

Більше того, за допомогою системи, контроль можна здійснювати як за замовником, так і за підрядником. Це збільшить конкуренцію на ринку та підвищить якість, впевнений керівник ПАТ «ДАК «Автомобільні дороги України».

Нагадаємо, в рамках запланованих змін, першочерговими завданнями для Компанії є її оздоровлення, оптимізація майна, закупівля нової техніки, розрахунок з добропорядними кредиторами та залучення міжнародних інвестицій. Більше того, ведуться перемовини з донорами щодо впровадження ІТ-технологій з автоматизації всіх процесів Компанії.

 



ВСІ Новини