Для людей
з порушенням зору

    Новини    20 Грудня 2016, 16:14
Версiя для друку


Наше ключове завдання - належне фінансування автодорожньої галузі в 2017 році, - Володимир Омелян

20 Грудня 2016, 16:14

Державний бюджет на 2017 рік, у тому вигляді, яким він є наразі, являє собою збалансований документ, який відображає системні речі і системні зміни, які будуть виконуватися в Україні наступного року. Про це 20 грудня 2016 року під час брифінгу повідомив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

«Сьогодні надзвичайно важливий день в парламенті. Верховна Рада сьогодні розгляне, і я сподіваюсь, затвердить державний бюджет на 2017 рік. Це бюджет збалансований, який відображає системні речі і системні зміни, які будуть виконуватися в Україні наступного року. Для нас ключове завдання – належне фінансування автодорожньої галузі в 2017 році. Мені дуже приємно, що Президент України, парламентарі готові виділити додаткове фінансування, і я сподіваюсь, що під час фінального голосування сьогодні, або максимум у четвер, відповідний рядок щодо фінансування утримання українських автошляхів буде збережений», - наголосив Володимир Омелян.

Крім того, Міністр зазначив, що у Верховній Раді все ще очікує на розгляд ціла низка інфраструктурних законопроектів: «Можливо, вдасться також розглянути інші інфраструктурні законопроекти. В першу чергу, це законопроекти, які передбачають реформу внутрішніх водних шляхів».



ВСІ Новини