Міністерство інфраструктури України


З приходом Ryanair ми створюємо конкуренцію на ринку авіаперевезень, - Володимир Омелян

15 Березня 2017, 16:25

З приходом Ryanair ми створюємо конкуренцію на ринку авіаперевезень. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час спільної прес-конференції 15 березня 2017 у Львові. У заході взяв участь комерційний директор Ryanair Девід О'Брайан, Міський голова Львова Андрій Садовий, Генеральний директор Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького Тетяна Романовська, Заступник голови облдержадміністрації Ірина Гримак.

"Ryanair втілює мої мрії про те, якими мають бути авіаперевезення в Україні. Це має бути дешево, комфортно, доступно. І це має бути в Україні. Найголовніше, що ми створюємо конкуренцію. Ніхто не зможе диктувати умови і заробляти надмаржу. Все визначатиме ринок", - наголосив Володимир Омелян. Окремо Міністр відзначив зусилля, яких доклала очільниця львівського аеропорту до залучення компанії Ryanair: "Тетяна Романовська - людина, яка дуже багато зробила, щоб Ryanair був у Львові".

Комерційний директор компанії Ryanair Девід О’Брайан зазначив: "Львів, як одне з найбільших міст України, має лише 19 європейських маршрутів, для порівняння Дублін – 150. Ми пропонуємо 7 маршрутів зі Львову, і це означає 16 щотижневих рейсів. Ми будемо рухатись від нуля до півмільйона пасажирів на рік. Наступного року ми працюватимемо над розширенням цих напрямів, ми розуміємо, що українців привабили б південні напрями, такі, як Італія і Іспанія. Я сподіваюсь, що дуже скоро ви побачити результати конкуренції".

Генеральний директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська зазначила, що прихід Ryanair має велике значення для Львову: "Ми раді, що наш аеропорт отримає такого перевізника, як Ryanair. Ми сподіваємось на зростання кількості пасажирів, розвиток аеропорту і докладатимемо до цього всіх зусиль. Низька ціна та висока якість послуг Ryanair нам допоможуть у цьому. Вітаємо Ryanair у Львові".





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/28460.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове