Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    21 Березня 2017, 11:17
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства транспорту України, Міністерства транспорту та зв’язку України»
21 Березня 2017, 11:17

Проект наказу Міністерства інфраструктури України «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства транспорту України, Міністерства транспорту та зв’язку України» розроблено з ініціативи Міністерства інфраструктури з метою усунення розбіжностей у внутрішньому і міжнародному законодавствах щодо класифікації та ідентифікації небезпечних вантажів, маркування, умов перевезення, аварійних карток та вимог до транспортних засобів.

Розробником проекту наказу є Управління безпеки на транспорті та технічного регулювання Мінінфраструктури.

Проект наказу розміщено на офіційному сайті Мінінфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність/Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проекту акта слід надсилати на адресу Управління безпеки на транспорті та технічного регулювання  Мінінфраструктури, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14; sd@mtu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування проекту наказу в письмовому та / або електронному вигляді.



ВСІ Оголошення