Міністерство інфраструктури України


З 01 січня 2018 ми будемо мати абсолютно нову систему управління дорожньою галуззю, - Володимир Омелян

12 Квітня 2017, 12:29

З 01 січня 2018 ми будемо мати абсолютно нову систему управління дорожньою галуззю і важливо, що в цьому питанні є повна консолідація Уряду та політичних сил. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час засідання уряду, яке відбулось 12 квітня 2017 року.

«На доручення Прем’єр-міністра України я відвідав низку областей, особисто проінспектував дороги, як ті, які показують, так і ті, які не показують. Приємного мало. Але чітко видно, що, дійсно, галузь була зруйнована, дійсно є величезна проблема з кадровим потенціалом. Працівники дорожньої галузі в районах, в середньому, отримують 3200-4000 грн. зарплатні. І це одне з найважливіших завдань, яке ми маємо вирішити на урядовому рівні - продумати таку систему заробітної платні, щоб ми могли забезпечити нормальні умови для дорожників, залучити професійних те ефективних людей», - наголосив Володимир Омелян.

Міністр інфраструктури наголосив, що техніка потребує негайного оновлення: «Я вдячний за підтримку і готовність виділити додаткове фінансування з боку уряду  на оновлення техніки».

Очільник Міністерства також зазначив, що контроль якості дорожніх робіт успішно працює: «У нас успішно працює система CoST. Спільно з урядом Кореї ми зараз додатково розробляємо оновлення до цієї системи, яке буде передбачати ще і цілодобовий відеонагляд в режимі онлайн. Я думаю, це великий крок вперед». 





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/28586.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове