Для людей
з порушенням зору

    Новини    21 Квітня 2017, 10:44
Версiя для друку


Відбулось засідання робочої групи з питань підготовки до аудиту Міжнародної морської організації (ІМО)

21 Квітня 2017, 10:44

20 квітня 2017 року відбулось засідання робочої групи з питань підготовки до аудиту Міжнародної морської організації (ІМО), створеної відповідно до наказу Міністерства інфраструктури України від 29.03.2017 № 118.

Нараду проведено під головуванням директора Департаменту реформування та функціонування морського та річкового транспорту Мінінфраструктури Олександра Басюка, якого визначено українською стороною контактною особою, відповідальною за підготовку до аудиту IMO. Нагадаємо, проведення аудиту планується Міжнародною морською організацією у березні 2018 року.

Під час наради учасникам представлено презентаційні матеріали та обговорено питання координації відповідних заходів, що здійснюються Міністерством інфраструктури, іншими центральними органами виконавчої влади, підприємствами, організаціями, установами морського транспорту з метою створення необхідних умов для успішного проходження аудиту.

Також обговорено організаційні питання, пов’язані з діяльністю робочої групи та підгруп з підготовки до обов’язкового аудиту ІМО.

Експерт з питань морського та внутрішнього водного транспорту, ключовий експерт проекту технічної допомоги Європейського Союзу "Підтримка імплементації Угоди про асоціацію та Національної транспортної стратегії" Альберт Бергонзо поінформував про принципи та основні процедури проведення аудиту ІМО й надав рекомендації щодо напрямів підготовки до нього.



ВСІ Новини