Для людей
з порушенням зору

    Новини    26 Червня 2017, 17:43
Версiя для друку


Україна наразі має безпрецедентний рівень довіри серед інвесторів, - Володимир Омелян

26 Червня 2017, 17:43

Україна наразі має безпрецедентний рівень довіри серед інвесторів. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян в ефірі телеканалу NewsOne 26 червня 2017 року.

Володимир Омелян підкреслив, що саме через великі інфраструктурні проекти та завдяки приходу великих інвесторів можна змінити Україну на краще: «За підсумками свого візиту до Сполучених Штатів Америки я можу з впевненістю сказати, що Україна наразі має безпрецедентний рівень довіри серед інвесторів. І ми повинні дотримуватись свого слова. Ми пообіцяли- ми повинні робити. Наразі ми можемо говорити про мільярди інвестицій, які американська сторона готова вкласти в інфраструктурні проекти. Це стосується  проектів залізничного сполучення, морської галузі, це може також бути і авіація, і аеропорти, поштовий зв'язок. Нам просто треба відкрити двері».

За словами очільника Міністерства, Україна очікує на прихід світових інвесторів у портову галузь: «Прихід у порти таких світових операторів, як Hutchison Ports та DP World збалансує ситуацію на ринку портових послуг. Ці компанії будуть зацікавлені у прозорості ведення бізнесу, вони всі розміщені на IPO. Ці компанії будуть імплементувати в Україні найкращі процедури та технології, які використовуються по всьому світу.  Це включає прозору роботу не тільки порту, але й митниці, служб безпеки різного рівня, «Укрзалізниці» та всіх інших пов’язаних структур».



ВСІ Новини