Для людей
з порушенням зору

    Новини    27 Липня 2017, 12:12
Версiя для друку


Через Укрпошту передплачено майже 10 млн газет і журналів

27 Липня 2017, 12:12

Кількість передплачених періодичних друкованих видань на ІІ півріччя 2017 року склало 94,4% в порівнянні з тиражами аналогічного періоду минулого року.

За підсумками передплатної кампанії ПАТ «Укрпошта» українці передплатили понад 9,6млн газет і журналів. Зокрема, видань загальнодержавної сфери розповсюдження - понад 5,5 млн примірників або 91,3% в порівнянні з минулим роком. Передплатний тираж місцевих видань (обласних, міських, районних газет і журналів) склав більше 4,1 млн примірників або майже 99% в порівнянні з минулим роком.

Для додаткового залучення клієнтів Укрпошта разом із видавцями проводила «Дні передплатника» та «Дні клієнта», де читачі спілкувалися з представниками Укрпошти та редакцій, могли безкоштовно отримати улюблені видання та взяти участь у розіграші призів. Також проводилися «Декади передплати», упродовж яких можна було передплатити видання за зниженими цінами. Крім того, проводилися благодійні акції - «Передплати пресу для захисника України», «Подаруй дитині радість читання», «Передплати пресу для батьків».

Для збільшення обсягів передплати працівники відділень Укрпошти отримують додаткове матеріальне заохочення. Так, за підсумками передплатної кампанії на рік та півріччя кожному працівнику нараховується 1% від суми прийнятої передплати. Крім цього, щоквартально за оформлення передплати на видання не менше ніж на три місяці додатково нараховується за кожний примірник по 0,40 грн з 1 липня 2017 року та по 0,80 грн з 1 січня 2018 року.

За рейтинговою оцінкою ефективності проведення передплатної кампанії найкраще передплатну кампанію провели Чернігівська, Вінницька, Хмельницька, Волинська, Черкаська, Київська обласна, Полтавська, Житомирська, Рівненська та  Кіровоградська філії ПАТ “Укрпошта”.

Передплату на друковані видання можна оформити з поточного місяця у будь-якому відділенні Укрпошти. 



ВСІ Новини