Міністерство інфраструктури України


Відбулось засідання постійно діючої Комісії Міністерства інфраструктури для проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки

11 Серпня 2017, 11:49

10 серпня 2017 відбулось засідання постійно діючої Комісії Міністерства для проведення конкурсного відбору керівників суб’єктів господарювання державного сектору економіки. Комісія розглянула документи та конкурсні пропозиції учасників конкурсу на заміщення вакантної посади начальника Інспекції з питань підготовки та дипломування моряків.

До Комісії надійшло 11 заяв від претендентів для участі у конкурсі, 4 претенденти на конкурс не з’явилися. Після розгляду документів на відповідність кваліфікаційним вимогам Комісія допустила всіх присутніх кандидатів до захисту конкурсних пропозицій.

За результатами заслуховування конкурсних пропозицій на заміщення вакантної  посади керівника Інспекції з питань підготовки та дипломування моряків, Комісія визначила найкращою конкурсну пропозицію Пересади Михайла Васильовича та визначила його переможцем конкурсного відбору на заміщення вакантної посади.

Представники засобів масової інформації  та громадськості були присутні на засіданні Комісії під час розкриття пакетів документів, поданих претендентами, та під час заслуховування конкурсних пропозицій.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/28991.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове