Для людей
з порушенням зору

    Новини    17 Серпня 2017, 12:19
Версiя для друку


Екіпажі рятувальних катерів КП «Морська пошуково-рятувальна служба» проходять підготовку в Одеському навчально-тренажерному комплексі

17 Серпня 2017, 12:19

З 7 по 18 серпня проходить підготовка нового поповнення екіпажів рятувальних катерів КП «Морська пошуково-рятувальна служба» на базі навчально-тренажерного комплексу «Адмірал».

Програма 40 годинного курсу розроблена відповідно до вимог Міжнародної Конвенції про пошук і рятування на морі 1979 року (SAR-79), Керівництва з міжнародного авіаційного та морського пошуку та рятування (IAMSAR) та інших міжнародних документів.

Екіпажі відпрацьовують способи рятування людей на морі з подальшою евакуацією в безпечне місце, а також рятування потерпілого на воді в несвідомому стані і в свідомості, правила надання йому першої медичної допомоги.

Рятувальники відзначили, що такі тренування допомагають підтримувати професійні вміння та навички з ведення пошуково-рятувальних робіт при виникненні надзвичайної ситуації на морі.

Після закінчення навчальних занять та здачі нормативів всі рятувальники отримають свідоцтва про проходження курсу підготовки «Матрос пошуково-рятувальної одиниці».

 



ВСІ Новини