Для людей
з порушенням зору

    Новини    17 Серпня 2017, 15:27
Версiя для друку


Всесвітній поштовий союз (ВПС) профінансує із Фонду поліпшення якості три проекти Укрпошти на загальну суму 841,7 тисяч доларів США

17 Серпня 2017, 15:27

Укрпошта захистила перед ВПС три проекти більше ніж на 800 тис. доларів для підвищення якості міжнародних операцій.

Всесвітній поштовий союз (ВПС) профінансує із Фонду поліпшення якості три проекти Укрпошти на загальну суму 841,7 тисяч доларів США.

Компанія накопичила ці кошти, завдяки швидко зростаючим обсягам міжнародних операцій та виконанню показників якості – за кожне належно доставлене відправлення Укпрошти нараховувались бонусні кошти, які тепер буде інвестовано в розвиток підприємства.

“Ми рухаємося вперед, продовжуємо зміни та інвестуємо в обладнання, щоб якісно обробити та перевезти більше відправлень. Завдяки фінансуванню з цього Фонду зможемо закупити додатково вантажні авто, сканери, термопринтери, конвеєри. Це скоротить час на технологічні процеси обробки міжнародної пошти, а наші клієнти виграють в часі на доставку. Дякую проектним командам, які в надшвидкі терміни підготували та захистили проекти перед ВПС”, - відзначив перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський.

На проект із вдосконалення перевезення пошти виділяється 458 тисячі доларів США для придбання 10 автомобілів вантажопідйомністю 4-6 тонн.

Іншим проектом передбачено придбання рентген-телевізійної установки та систем відеоспостереження в бюро обміну Києва та Львова для посилення безпеки міжнародних відправлень. На ці заходи ВПС виділяє 216,5 тисяч доларів США.

Третій проект з бюджетом 167,2 тисяч доларів США передбачає модернізацію обладнання в місцях міжнародного поштового обміну і сортувальних центрах. А саме придбання безпровідних сканерів, термопринтерів, роликових та стрічкових конвеєрів, стелажів та іншого обладнання для покращення обробки та сортування міжнародних відправлень. Зараз по цим проектам проводяться тендерні процедури.



ВСІ Новини