Для людей
з порушенням зору

    Новини    29 Серпня 2017, 13:35
Версiя для друку


Для нас велика честь вітати «Qatar Airways» в Україні, - Володимир Омелян

29 Серпня 2017, 13:35

Для нас велика честь вітати авіакомпанію «Qatar Airways» в Україні. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час спільної прес-конференції з CCO «Qatar Airways» Енаб Амін та директором аеропорту "Бориспіль" Павлом Рябікіним, яка відбулась 29 серпня 2017 року в Києві.

«Ми обіцяли Україні і українцям працювати лише з компаніями-світовими лідерами. Тому мені надзвичайно приємно, що сьогодні ми вітаємо найкращу авіакомпанію світу «Qatar Airways» в Україні. Можливо, не всі знають, але перші переговори щодо заходження «Qatar Airways» на український ринок були ще у 2013 році, але вони не були завершені. В жовтні 2016 року делегація Міністерства інфраструктури перебувала на переговорах у Катарі, і вони пройшли успішно. І дуже приємно, що ми зняли будь-які обмеження щодо польотів не лише до міст Київ і Доха, але і до всіх міст України», - зазначив Міністр інфраструктури України.

«Я радий, що компанія  номер один у світі за якістю, безпекою та сервісом відтепер є в Україні. Це великий крок вперед, і я би хотів, щоб рейси, які щоденно будуть здійснюватися, були  не лише до Києва, але й до інших міст України», - наголосив очільник Міністерства.

За словами Володимира Омеляна, саме «Qatar Airways» може задати нові стандарти для України і для українців: «Для нас вкрай важливим є туристичний потенціал. Ми повинні відійти від парадигми, що авіація працює одностороннє і лише українці летять з України. Туристи прилітають до нас, бізнес прилітає до нас, люди прилітають до нас. І тут величезна місія «Qatar Airways», завдяки яким ми відкриємо не лише Азію та весь світ, але й весь світ відкриє для себе Україну. «Qatar Airways» вміє і знає, як це зробити. Є дуже гарна опція – «Qatar Holidays», яка передбачає розвиток туристичних маршрутів у мережі, на якій вже літають літаки «Qatar Airways». Я сподіваюсь, що це буде як раз той чинник, якій дасть світові отримати задоволення від України й українцям – від світу».

Міністр інфраструктури України побажав успіхів «Qatar Airways» та висловив сподівання на розширення співпраці між Україною та Катаром: «Україна була і є надійним партнером. І я переконаний, що у нас дуже багато проектів попереду. Про це ми спілкувалися в цьому році з Міністром транспорту Катару. Це не лише авіація, а багато інших напрямків».

 

Довідково:

Авіакомпанія «Qatar Airways» визнана найкращою авіакомпанією світу 2016 року згідно світового рейтингу Скайтрекс.  «Qatar Airways» володіє 200 літаками, здійснює рейси до більш ніж 150 міст світу.

З Києва компанія здійснюватиме 7 рейсів на тиждень зі зручними стиковками до Китаю, Індії, Сінгапуру, Шрі-Ланки, Африки, Австралії та Нової Зеландії.



ВСІ Новини