Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    19 Жовтня 2017, 12:15
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту»
19 Жовтня 2017, 12:15

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту», розроблено з метою лібералізації та дерегуляції ринку пасажирських автомобільних перевезень» (далі – проект постанови).

Проектом постанови передбачається запровадити спрощену процедуру атестації автостанцій, врегулювати проблемні питання взаємовідносин автомобільних перевізників, автостанцій та агентств з продажу квитків в питаннях проведення взаєморозрахунків за надані послуги.

Проектом акта також передбачається встановити єдині прозорі умови роботи на ринку автомобільних перевезень та автостанційних послуг.

Прийняття проекту постанови сприятиме розвиту ринку пасажирських автомобільних перевезень, розвитку та утворення нових автостанцій та автомобільних перевізників, створенню додаткових робочих місць, як у перевізників так і в автостанцій, створенню комфортних і безпечних послуг на автостанціях і під час перевезень на регулярних автобусних маршрутах.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу приймаються протягом місяця від зацікавлених юридичних та фізичних осіб у письмовому та електронному вигляді за адресами:

1) Державна регуляторна служба України: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011, факс (044) 254-43-93.

2) Міністерство інфраструктури України: проспект Перемоги,14, м. Київ, 01135, факс (044) 351-41-35, miy@mtu.gov.ua, dubas@mtu.gov.ua.



ВСІ Оголошення