Для людей
з порушенням зору

    Новини    7 Листопада 2017, 10:17
Версiя для друку


6 листопада відбулась зустріч заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Молдова паном Болбочан Русланом

7 Листопада 2017, 10:17

6 листопада відбулась зустріч заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Молдова паном Болбочан Русланом.

Сторони обговорили питання лібералізації міжнародних автомобільних вантажних і пасажирських перевезень, авіасполучення та розвиток морського і річкового транспорту.

Заступник Міністра інфраструктури зазначив, що до набрання чинності Угоди про лібералізацію сторонам необхідно обмінятись додатковими дозволами на автоперевезення: «У вересні цього року Міністерством інфраструктури передано додаткових 2 000 універсальних дозволів з оплатою дорожнього збору, ще 3000 відправлено в друк і найближчим часом будуть передані Молдовській стороні. Міністерство інфраструктури підтримує лібералізацію і готово йти назустріч».

Юрій Лавренюк також закцентував увагу на необхідності лібералізації авіасполучення між країнами. «На сьогодні немає підтвердження від Молдовської Сторони щодо зимового графіку польотів для України. Необхідно найближчим часом вирішити це питання і надати зимовий графік авіасполучення Державіаслужбі України», - підкреслив заступник Міністра.

Сторони домовились, що 16 листопада в рамках засідання ОЧЕС (Організація Чорноморського економічного співробітництва), яке відбудеться у Києві, буде проведено окрему секцію очільників Міністерства інфраструктури України та Міністерства економіки та інфраструктури Республіки Молдова для обговорення положень Міждержавної Угоди.  



ВСІ Новини