Міністерство інфраструктури України


В процесі відновлення автошляхів в Україні прогрес очевидний, - Володимир Омелян

15 Листопада 2017, 12:41

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час засідання Уряду, яке відбулося 15 листопада 2017 року, висловив задоволення з приводу прогресу відновлення автошляхів в Україні.

«Прогрес дуже добрий. Якщо в 2015 році ми починали ремонт з однієї дороги Львів–Івано-Франківськ, то тепер таких відремонтованих доріг вже десятки по всій Україні. В 2016, 2017 році відновлення автошляхів відбувалось інтенсивно і по всій Україні.  Я думаю, що такий темп буде збережений і на наступні роки, як завдяки роботі Дорожнього Фонду, так і завдяки децентралізації Укравтодору. Я вдячний Славоміру Новаку та Дорінвесту за роботу, як щодо відновлення доріг, так і щодо залучення нових компаній до таких робіт», - наголосив Міністр інфраструктури.

«Робота Славоміра Новака – приклад того, що саме фахівці, а не політичні призначенці, можуть змінити країну", - додав він.

Окремо Володимир Омелян наголосив на важливості ініціативи Міністерства інфраструктури України та «Укравтодору» щодо підвищення безпеки доріг: «Я всебічно вітаю і підтримую ініціативу пана Новака щодо підвищення рівня дорожньої безпеки. Ми бачимо, що  островки безпеки, які ми вперше почали будувати в Україні, зберігають життя і здоров’я наших громадян».

«Окрема увага має бути приділена  контролю якості робіт. Тут вкрай важливо, щоб експерименти CoST і FIDIC були поширені на всю Україну, особливо виходячи з того, що 120 тис. км доріг наступного року будуть передані на баланс. Держава і громадськість не повинні втратити контроль за якістю ремонту автодоріг», - підкреслив очільник Міністерства. 





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/29281.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове