Міністерство інфраструктури України


Інформація щодо оформлення та видачі дозволів ЄКМТ

18 Грудня 2017, 15:40

Шановні перевізники, просимо звернути вашу увагу на порядок оформлення та видачі дозволів ЄКМТ:

1. Оформлення дозволів ЄКМТ здійснюється в порядку черги відповідно до присвоєного персонального номера Вашої електронної анкети в єдиній зведеній електронній таблиці автомобільних перевізників.

Під час оформлення дозволу ЄКМТ уповноважений орган здійснює оформлення бортових журналів.

2. Для фізичного друку дозволів ЄКМТ подають (в електронному вигляді) заяву лише ті автомобільні перевізники, у яких за результатами розподілу є одночасне виконання таких умов:

у результаті розподілу дозволів ЄКМТ автомобільному перевізнику виділено більше ніж один дозвіл ЄКМТ;

дозволи ЄКМТ, які виділено автомобільному перевізнику, дають право виконання перевезень до двох та більше країн, що встановили обмеження в’їзду на свою територію;

права виконання перевезень до країн, що встановили обмеження в’їзду на свою територію за дозволами ЄКМТ, можуть бути внесені до книжок ЄКМТ кількома можливими комбінаціями.

3. Заяву встановленого зразку необхідно надіслати на електронну адресу: boryspil@dsbt.gov.ua

4. На сайті Укртрансбезпеки www.dsbt.gov.ua щодня буде розміщено інформацію про:

- оформлені, підписані та готові до видачі дозволи ЄКМТ;

- отримані заяви за кожний день приймання в розрізі автомобільних перевізників.

5. Видача дозволів ЄКМТ працівниками Укртрансбезпеки відбувається виключно за умови сплати членських внесків до Міжнародного Транспортного Форуму за угодою з УДП “Укрінтеравтосервіс”, та за наявності заповненого бортового журналу до кожного дозволу ЄКМТ.

6. Після виконання вищезазначених процедур, оформлені дозволи ЄКМТ отримує автомобільний перевізник (фізична особа - підприємець або особа, уповноважена установчими документами юридичної особи) чи належним чином уповноважений ним представник за наявності документа, що посвідчує особу, відповідно до реєстру виданих дозволів ЄКМТ за адресою: м. Київ, проспект Науки, 57.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/29380.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове