Для людей
з порушенням зору

    Новини    19 Січня 2018, 16:50
Версiя для друку


Міністерство інфраструктури посилює міжвідомчу співпрацю з метою підготовки України до аудиту ІМО, - Володимир Омелян

19 Січня 2018, 16:50

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів міжвідомчу нараду з приводу підготовки України до аудиту Міжнародної морської організації (ІМО). У заході взяли участь керівники Адміністрації морських портів України, Державної служби з безпеки на транспорті, очільники портів, а також представники міністерств і відомств.

Володимир Омелян наголосив, що успішне проведення Україною аудиту ІМО - це завдання не тільки Міністерства інфраструктури України, а й всього Уряду і держави загалом: «Це наш спільний виклик, на який ми маємо дати гідну відповідь і засвідчити, що Україна - морська держава, яка дотримується європейських норм і вимог. Ми маємо забезпечити координацію дій з підготовки до аудиту, надати можливість всім регіональним підрозділам порушити питання та налагодити прямий безпосередній зв'язок з Міністерством інфраструктури, Укртрансбезпекою іншими міністерствами, а також забезпечити взаємодію з громадськими організаціями, які спроможні надати практичну допомогу в підготовці до аудиту ІМО. Нам важливо продемонструвати під час аудиту спроможність нашої держави якісно виконувати свої зобов’язання».

За словами Міністра інфраструктури, активізація підготовки до аудиту пропонується з таких напрямів: проведення внутрішньодержавних процедур з імплементації окремих обов’язкових інструментів ІМО; актуалізація національних нормативно-правових документів; підготовка документів, що доказують виконання Україною своїх міжнародних зобов’язань, тобто необхідно зібрати в окремі тематичні папки матеріали відповідно до кожного пункту Кодексу з імплементації інструментів ІМО.



ВСІ Новини