Для людей
з порушенням зору

    Новини    13 Лютого 2018, 13:03
Версiя для друку


В березні Україна схвалить політичне рішення - за яким стандартом будуватиме бетонні дороги: американським чи європейським, - Володимир Омелян

13 Лютого 2018, 13:03

В березні Україна схвалить політичне рішення - за яким стандартом будуватиме бетонні дороги: американським чи європейським. Про це заявив Міністр  інфраструктури України Володимир Омелян під час семінару «Сучасні американські технології в дорожньому будівництві». У семінарі також взяли участь заступник Голови дипломатичної Місії США в Україні Джордж Кент, Комерційний Аташе Посольства США в Україні Міртін Классенс, керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак, представники американських компаній з будівництва цементно-бетонних доріг.

Володимир Омелян зазначив, що за останні роки Україна інвестувала в реконструкцію та розбудову українських автошляхів рекордну суму - мільярди доларів: «Для України починається нова ера – ера бетонних доріг. Ми вивчаємо найкращі європейські та американські практики з проектування та будівництва цементно – бетонних доріг. Сьогодні ми бачимо презентації топових американський компаній з будівництва бетонних доріг. Ми потребуємо американського досвіду, і сьогодні маємо можливість перейняти найкращі американські практики. Я маю надію, що сьогоднішній семінар дасть новий поштовх до розбудови бетонних доріг в Україні.  Американські компанії вже мають досвід співпраці з Україною в інших галузях, і я сподіваюсь, що вже найближчим часом ми побачимо цю співпрацю і в дорожній галузі».



ВСІ Новини