Для людей
з порушенням зору

    Новини    15 Лютого 2018, 13:02
Версiя для друку


Укрпошта знизила на третину ціну закупівлі обладнання, що прискорить обслуговування клієнтів

15 Лютого 2018, 13:02

Укрпошта закупила  2 556 термотрансферних принтерів з подвійною технологією друку, які прискорять обслуговування клієнтів у відділеннях компанії. Тендер відбувся в системі електронних закупівель Prozorro, а ціна закупівлі стала на 38,4% нижче від початкової.

Нові принтери призначені для друку документів відправлення та значно скоротять час їхнього оформлення, адже швидкість друку зросте в рази. Ці термопринтери мають ще низку  переваг в порівнянні з матричними принтерами. Вони є більш ощадливими – технічне обслуговування матричного принтера проводиться до 6 разів частіше,  тобто нове обладнання потребуватиме менше витрат на сервіс.  Крім того, вони мають високу якість друку, і оператори у відділеннях зможуть одразу друкувати ще й штрих-коди для посилок.

«Ми продовжуємо оновлення інфраструктури і закуповуємо сучасне обладнання для поштових відділень. Придбавши термотрансферні принтери з подвійною технологією друку ми скоротили час обслуговування клієнтів та зекономили  на цій  закупівлі близько 4,8 млн грн. Ціна кожного принтера майже на 50% нижча, ніж на найбільших інтернет-майданчиках. Ці принтери можуть використовуватися як для звичайного друку, так і для складних бізнес-процесів, де потрібна якісна етикетка», - відзначив заступник генерального директора із закупівель Укрпошти Олександр Наход.

Перша партія закуплених термотрансферних принтерів вже надійшла до Укрпошти, поступово відбуватиметься їхнє налаштування та введення в експлуатацію у  відділеннях.


Довідка:

Переможцем торгів стало ТОВ "Науково-виробниче об’єднання "РИФ", з яким Укрпошта підписала договір. НВО «Риф» серед 4 учасників торгів запропонувало найнижчу ціну. Ціна закупівлі склала 7 717 330,80  грн з ПДВ, що на 38,4% нижче початкової ціни. Очікувана вартість закупівлі становила 12 537 205,56 грн. Як раніше повідомлялося, протягом 2017 року Укрпошта зекономила 370 млн грн на закупівлях через систему електронних торгів Prozorro.



ВСІ Новини