Для людей
з порушенням зору

    Новини    16 Лютого 2018, 15:10
Версiя для друку


Ми маємо максимально використати можливості міжнародних фінансових організацій для реалізації проектів дорожньої галузі у 2018 році, - Володимир Омелян

16 Лютого 2018, 15:10

Ми маємо максимально використати можливості міжнародних фінансових організацій для реалізації проектів дорожньої галузі у 2018 році. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час зустрічі з представниками Світового Банку, ЄБРР та ЄІБ, яка відбулась 16 лютого 2018 року. У зустрічі також взяли участь керівник Укравтодору Славомір Новак та директор ДП «Укрдорінвест» Олена Криворучко.

«Наші грандіозні плані відремонтувати у 2018 році більше 4000 км доріг потребують вагомої фінансової складової. Цьогоріч ми розраховуємо на фінансування дорожньої галузі в обсязі до 50 млрд гривень з урахуванням коштів міжнародних фінансових організацій», зазначив Міністр інфраструктури.

Володимир Омелян подякував представникам Світового Банку, ЄБРР і ЄІБ за співпрацю та висловив сподівання на нові напрями її реалізації, зокрема, залучення ЄБРР і ЄІБ до створення GО Highway та облаштування об’єктів безпеки руху на тих ділянках, роботи на яких наразі фінансуються ЄБРР та ЄІБ. Найближчим часом Укравтодор спільно з Міністерством інфраструктури здійснять належні заходи для росту вибірки проектів і представлять нові об’єкти для подальшого фінансування з боку МФО.

 



ВСІ Новини