Для людей
з порушенням зору

    Новини    15 Березня 2018, 14:00
Версiя для друку


Володимир Омелян та Ігор Смілянський відкрили нове відділення «Укрпошти» в Києві

15 Березня 2018, 14:00

15 березня 2018 року Міністр інфраструктури України Володимир Омелян та керівник «Укрпошти» Ігор Смілянський відкрили перше відділення нового формату «Укрпошти» в Києві.

«Цього року «Укрпошта» відкрила вже 5 нових відділень, а сьогодні відкривається перше відділення нового формату в Києві. У 2018 році заплановано відкриття 100 нових відділень. Кожен населений пункт з більше ніж 2000 мешканців отримає комп’ютеризоване відділення. «Укрпошта» розвивається власним коштом та стає прикладом ефективного управління державним активом», - наголосив Володимир Омелян.

 «В цьому відділенні повністю перебудований простір, як для клієнтів «Укрпошти», так і для співробітників, які працюють в якісних умовах. Звиклося, що ми робимо реформу «з фасаду», але потім стикаємося з проблемами, бо фасад новий, а все інше - старе. Ми міняємо цю філософію. Приклад – «Укрпошта». Ця компанія пішла від зворотного: спершу була закуплена нова техніка, налагоджені технологічні процеси, будуються нові сортувальні центри і, як результат, ми маємо запуск нових відділень по всій Україні», - додав очільник Міністерства.



ВСІ Новини