Міністерство інфраструктури України


Володимир Омелян привітав Swiss international Airlines з відновленням рейсів Київ-Цюріх

26 Березня 2018, 16:39

26 березня 2018 року в аеропорту «Бориспіль» відбулась прес-конференція з нагоди відновлення авіакомпанією Swiss international Airlines прямих рейсів сполученням Київ-Цюріх.

У заході взяв участь Міністр інфраструктури України Володимир Омелян, Посол Швейцарії в Україні Гійом Шойрер, Генеральний директор Swiss International Airlines в Україні Рене Коінзак та Генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін.

«Для мене надзвичайна приємність, що аеропорт «Бориспіль» останніми днями став майданчиком для прийому почесних гостей та оголошення хороших новин. Особливо приємно, що хороші новини збігаються з першим роком перебування Павла Рябікіна на посаді генерального директора летовища. Я вітаю «Бориспіль» з хорошими результатами і бажаю не забавляти темпу. Завдання, яке я ставлю перед летовищем «Бориспіль» - ввійти в топ-100 аеропортів світу наступного року», - наголосив Міністр інфраструктури України.

«Для мене як для Міністра, який курує авіаційну галузь, вкрай важливо бачити ті процеси, які ми спостерігаємо нині: зростання пасажиропотоку в аеропортах України, зазід нових авіакомпаній та створення національних авіакомпаній, здешевлення авіаквитків і розширення географії польотів, відновлення прямих рейсів з найбільшими містами Європи. Це означає, що політика, яку реалізує міністерство в сфері авіації, є правильною, прозорою і чесною», - підкреслив очільник міністерства, - «Сьогодні я хотів би привітати авіакомпанію «Швейцарські авіалінії» та аеропорт «Бориспіль» з відновленням прямих рейсів із Києва до Цюріха після 4-х річної перерви. Я вітаю авіакомпанію SWISS та аеропорт «Бориспіль» з цією подією і бажаю всім ефективної і успішної роботи!»

Довідково:

Swiss International Air Lines (SWISS) – авіалінії Швейцарії, які здійснюють перельоти в понад 100 міст по всьому світу та до 43 країн із Цюріха та Женеви і перевозить в середньому 16,9 мільйонів пасажирів в рік. Флот авіакомпанії Swiss налічує 90 літаків. Як провідна авіакомпанія Швейцарії, SWISS втілює традиції країни та прагне забезпечити найвищу якість свого продукту та наданих послуг. Авіакомпанія SWISS входить до складу Lufthansa Group та є третьою за розміром авіакомпанією в групі після Lufthansa та Austrian Airlines. Починаючи з 26 березня 2018 року SWISS буде здійснювати 4 рейси на тиждень з Києва до Цюріху – по понеділках, середах, п’ятницях та неділях – літаками типу Airbus А320, а починаючи з червня цього року – літаками типу Bombardier CS 300.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/29648.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове