Міністерство інфраструктури України


Лібералізація міжнародного автомобільного та повітряного сполучення між Україною та Республікою Молдова відкриває можливість стрімкого розвитку ринків обох країн, - Юрій Лавренюк

12 Квітня 2018, 18:10

12 квітня 2018 року в рамках робочого візиту в Україну Прем’єр-міністра Республіки Молдова Павло Філіпа між Урядом України та Урядом Республіки Молдова було підписано зміни до Угоди про міжнародне автомобільне сполучення та Угоду про лібералізацію повітряного сполучення між країнами. Зі сторони Міністерства інфраструктури України Угоди було підписано заступником Міністра інфраструктури Юрієм Лавренюком та головою Державної авіаційної служби України Олександром Більчуком.

Юрій Лавренюк зазначив, що Угода між Україною і Республікою Молдова про міжнародне автомобільне сполучення передбачає подальшу лібералізацію автомобільних перевезень між країнами, а Угода про повітряне сполучення лібералізує ринок повітряних перевезень, вдосконалить порядок регулювання здійснення регулярних повітряних перевезень між країнами, усунить  обмеження щодо кількості рейсів, дозволить перейти від процедури затвердження тарифів до процедури моніторингу тарифів та обмежить втручання влади у процес формування тарифів.

«Лібералізація міжнародного автомобільного та повітряного сполучення між Україною та Республікою Молдова відкриє можливість стрімкого розвитку ринків обох країн. Для Міністерства інфраструктури з самого початку одним з пріоритетних завдань було лібералізація ринку перевезень. Сьогодні ми ще на один крок стали ближчим до втілення цієї мети. Лібералізація – це вільний ринок з конкурентними правилами гри. Це ключ до успіху і розвитку країн!», - підкреслив Юрій Лавренюк.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/29701.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове