Для людей
з порушенням зору

    Новини    13 Травня 2018, 18:57
Версiя для друку


Володимир Омелян перевірив хід розбудови автошляхів Полтавської області

13 Травня 2018, 18:57

13 травня 2018 року Міністр інфраструктури України Володимир Омелян здійснив перевірку будівництва та ремонту автошляхів Полтавської області. Міністр інфраструктури наголосив, що на розбудову автодорожньої мережі Полтавщини цьогоріч передбачено понад 2,5 млрд грн.: «Це значні кошти, і я радий, що область демонструє хороші темпи з відновлення і розбудови доріг і дорожньої інфраструктури. Сьогодні я відвідав найбільші об’єкти Полтавщини, де ведуться роботи, і можу відзначити злагоджену роботу керівництва області, дорожніх служб та підрядників - роботи тривають і у вихідні дні, і я переконаний, жителі області і прилеглих регіонів побачать результат вже цього року».

Володимир Омелян ознайомився із ходом капітального ремонту автомобільної дороги М-03 на ділянці Лубни-Полтава, який здійснюється за кошти Світового Банку. Загальна сума контракту складає понад 135 млн дол. США. Компанія-підрядник “Onur” здійснює роботи відповідного до графіку. «Це великий проект не тільки для області, але й для всієї України. В рамках реалізації проекту підрядник будує естакаду, термін експлуатації якої становитиме щонайменше 50 років. Я радий, що ми поступово реалізуємо дійсно великі інфраструктурні проекти в Україні», - наголосив Міністр інфраструктури України. Він також відвідав виробничу базу компанії «Onur”, на якій відбувається аналіз якості матеріалів, які використовуються при будівництві.

Володимир Омелян також відвідав будівництво шляхопроводу через залізницю при реконструкції автомобільної дороги державного значення Н-31 Дніпро — Царичанка — Кобеляки — Решетилівка. «Держава передбачила фінансування, місцеві влади і дорожні служби зґуртували зусилля - в підсумку ми матимемо результат, який відчують люди. Це - головне», - наголосив очільник міністерства. За його словами, пріоритетними проектами в Полтавській області є: Н-31 Дніпро - Царичанка - Кобеляки - Решетилівка, М-03 Київ - Харків - Довжанський, М-22 Полтава-Олександрія.

 



ВСІ Новини