Для людей
з порушенням зору

    Новини    6 Червня 2018, 09:19
Версiя для друку


Україна зацікавлена в залученні інвестицій від найбільшого в світі виробника електротранспорту та літієвих батарей, - Володимир Омелян

6 Червня 2018, 09:19

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч з керуючим директором BYD Company Limited на європейському ринку паном Ісбрандом Хо (Isbrand Ho). Сторони обговорили можливість розміщення потужностей з виробництва літієвих батарей для електробусів та електромобілів на території України, а також плани BYD щодо експансії на європейський ринок.

«Україна має унікальний потенціал для розміщення виробничих потужностей та безбар’єрного експорту в ЄС завдяки Угоді про асоціацію України з ЄС та сприятливій економічній ситуації» - відзначив керуючий директор BYD на європейському ринку пан Ісбранд Хо.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян запросив представників компанії BYD відвідати Україну для вивчення внутрішнього ринку та зустрічей з українським бізнесом для побудови подальшої кооперації. «Україна вітає бажання найбільшого виробника електротранспорту та літієвих батарей компанію BYD серйозно розглядати Україну, як плацдарм для виходу на європейський ринок» - відмітив очільник Міністерства інфраструктури.



ВСІ Новини