Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    24 Вересня 2018, 12:50
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства інфраструктури України

«Про затвердження Змін до Порядку затвердження конструкції транспортних засобів, їх частин та обладнання»
24 Вересня 2018, 12:50

Наказ Міністерства інфраструктури України «Про затвердження Змін до Порядку затвердження конструкції транспортних засобів, їх частин та обладнання» (далі – проект акта) розроблено відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 червня 2011 року № 738 «Деякі питання сертифікації транспортних засобів, їх частин та обладнання» та Угоди про прийняття єдиних технічних приписів для колісних транспортних засобів, предметів обладнання та частин, які можуть бути встановлені та/або використані на колісних транспортних засобах, і про умови взаємного визнання офіційних затверджень, виданих на основі цих приписів, 1958 року з поправками 1995 року.

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Мінінфраструктури оголошує про публікацію цього проекту акта з метою отримання зауважень та пропозицій до проекту цієї редакції.

Головною метою розроблення проекту акта є:

підтримка вітчизняного виробника колісних транспортних засобів, щодо сталого розвитку виробництва та збереження конкурентного бізнесу, надходжень до державного бюджету, робочих місць та задоволення потреб суспільства та економіки;

спрощення процедур оцінки відповідності колісних транспортних засобів, зокрема тих, які постачаються з країн, які не є договірними сторонами Женевської Угоди 1958 року та державами - членами ЄС; наближення законодавства України з технічного регулювання у сфері транспортних засобів до законодавства ЄС.

Розробником проекту акта є Директорат з безпеки на транспорті Мінінфраструктури.

Проект акта розміщено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури (www.mintrans.gov.ua) у розділі «Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проекту акта прохання надавати на адресу Директорату з безпеки на транспорті, 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14; s.irina@mtu.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування проекту Закону у письмовому та / або електронному вигляді.

 



ВСІ Оголошення