Міністерство інфраструктури України


Міністр інфраструктури України Володимир Омелян зустрівся з Заступником Помічника Державного Секретаря з питань Європи та Азії Джорджем Кентом

25 Вересня 2018, 15:19

В рамках візиту до Сполучених Штатів Америки Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із Заступником Помічника Державного Секретаря з питань Європи та Азії Джорджем Кентом.

Під час зустрічі сторони обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва, участь України та США у сфері розвитку системи транспортної логістики у сполученні Європа – Азія, співпрацю у боротьбі з корупцією.

Володимир Омелян зазначив, що реалізація спільних проектів із американськими транспортними компанія відкриває великі можливості для модернізації української інфраструктури, впровадження найкращого досвіду та передових технологій.

Джордж Кент висловив підтримку політиці Міністерства інфраструктури України, спрямовану на подальший успіх в реформуванні українського транспортного сектору.

Обидві сторони відзначили прогрес у боротьбі з корупцією у транспортному секторі, одним із маркерів чого є захід General Electric в Україну, і зацікавленість інших провідних компаній США в українському ринку.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30191.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове