Для людей
з порушенням зору

    Оголошення    25 Вересня 2018, 15:24
Версiя для друку


Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України

«Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів річковим, морським транспортом»
25 Вересня 2018, 15:24

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів річковим, морським транспортом» (далі – проект акта) розроблено у зв’язку з необхідністю приведення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів річковим, морським транспортом, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2015 р. № 1186, до європейського рівня безпеки для національних перевезень під час здійснення вантажних операцій з небезпечними вантажами та небезпечними відходами при перевезенні небезпечних вантажів та небезпечних відходів річковим, морським транспортом

Розробником проекту акта є Державна служба морського та річкового транспорту України.

Проект акта розміщено на офіційних веб-сайтах Мінінфраструктури (www.mtu.gov.ua) у розділі «Діяльність/Регуляторна діяльність».

Зауваження та пропозиції до проекту акта слід надсилати на адресу Державної служби морського та річкового транспорту України: 01135, м. Київ, проспект Перемоги, 14:  dlv@marad.gov.ua.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування проекту акта в письмовому та/або електронному вигляді. 



ВСІ Оголошення