Міністерство інфраструктури України


Володимир Омелян провів зустріч із представниками світового бізнесу

10 Жовтня 2018, 12:04

9 жовтня 2018 року в рамках візиту до Великої Британії Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів зустріч із представниками низки світових компаній.

Представник Уряду України зустрівся із керівництвом Hutchison Ports, Greenbrier, Morgan Stanley, Citi Bank тощо.

Сторони обговорили перспективи залучення іноземних інвестицій до українських інфраструктурних проектів в сфері залізничних, авіаційних та морських перевезень.

Володимир Омелян висловив переконання, що незважаючи на хід та результати передвиборчих кампаній, Україна чітко слідуватиме курсом виконання мапи реформ.

«Ми маємо хороший рівень діалогу зі світовим бізнесом, а також розпочали співпрацю з провідними компаніями у залізничній та авіаційній сферах. Україна є і залишатиметься відкритою для світового бізнесу. Ми і надалі будемо впроваджувати євроінтеграційне законодавство та законодавство щодо розвитку державно-приватного партнерства», - наголосив Міністр інфраструктури України.

Представники світового бізнесу, в свою чергу, подякували Володимиру Омеляну за відкритий діалог з міністерством, щиру та прозору позицію, а також запевнили у зацікавленості в реалізації спільних проектів у сфері транспорту та інфраструктури.

Під час зустрічі також було домовлено спільно з Британсько-Українською торговою палатою розробити план дій щодо логістичних транзитних потоків територією України з метою подальшого залучення нашої держави до глобальних інфраструктурних проектів.

 





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30246.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове