Міністерство інфраструктури України


Київ і Дніпро має поєднати нова якісна дорога, - Володимир Омелян

12 Жовтня 2018, 16:19

Київ і Дніпро має поєднати нова якісна дорога, щоб дати можливість швидко та безпечно дістатись зі столиці до науково-промислової столиці Південно-Східної України. Про це заявив Міністр інфраструктури Володимир Омелян під час огляду будівництва автомобільної дороги державного значення Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка сьогодні, 12 жовтня 2018 року.

Володимир Омелян зазначив, що необхідно переходити до створення нової сучасної інфраструктури, зокрема, будівництва нових доріг: «Ми не можемо весь час ремонтувати те, що будувалось тридцять-сорок років тому, нам потрібне створення нової, сучасної інфраструктури. Київ і Дніпро має поєднати нова, якісна дорога, щоб дати можливість швидко та безпечно дістатись зі столиці до науково-промислової столиці Південно-Східної України», - підкреслив Міністр інфраструктури.

Очільник Міністерства наголосив, що завдяки Дорожньому фонду Київ з Дніпром буде поєднано чотирисмуговим автобаном вже до 2021 року, а подорож ним займатиме 4,5 години.

Роботи на цьому об’єкті розпочато ще у 2009 році, у 2018 році продовжено будівництво ділянки дороги км 9+460 – км 11+400, об’єкт планується ввести в експлуатацію в поточному році. Загальна кошторисна вартість робіт становить 164,9 млн грн., Урядом передбачено виділення у 2018 році 97,6 млн грн. Для забезпечення безпеки руху та орієнтування водіїв передбачено встановлення необхідних дорожніх знаків, однобічного та двобічного металевого бар’єрного огородження, напрямних стовпчиків, нанесення дорожньої розмітки.

 





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30266.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове