Для людей
з порушенням зору

    Новини    17 Жовтня 2018, 11:17
Версiя для друку


Розвиток круїзного судноплавство у Чорноморському регіоні є одним із пріоритетних завдань Міністерства інфраструктури, - Юрій Лавренюк

17 Жовтня 2018, 11:17

Розвиток круїзного судноплавство у Чорноморському регіоні є одним із пріоритетних завдань Міністерства інфраструктури. Про це заявив заступник Міністра інфраструктури Юрій Лавренюк під час виступу на міжнародному засіданні Робочої групи представників портів Чорноморського регіону  “MedCruise Black Sea Working Group Meeting”, яке відбулось 17 жовтня 2018 року у м. Одеса. Участь у засіданні також взяли керівник АМПУ Райвіс Вецкаганс та в.о.  директора  Постійного міжнародного секретаріату  ОЧЕС Братислава Дордевіка.

Юрій Лавренюк наголосив на необхідності розвитку круїзного судноплавства у Чорноморському регіоні: «Одеса – перлина у Чорного моря. Ми маємо докласти  максимум зусиль для розвитку туризму і круїзного судноплавства в Одесі. Після окупації Криму змінилась географія пасажирських перевезень. Тому наше завдання спільно із Одеською облдержадміністрацією відновити круїзний туризм та залучити додаткові круїзні лінії до Одеського регіону. Розвиток портів та створення сприятливих умов для розвитку пасажирських  і вантажних перевезень є одним із пріоритетних завдань Міністерства інфраструктури України. І я вірю, що  сьогоднішня зустріч стане ефективним інструментом для досягнення наших спільних цілей».

Учасники зустрічі обговорили проблеми круїзної індустрії Чорноморського регіону та розробили план заходів щодо  їх вирішення.

 



ВСІ Новини