Міністерство інфраструктури України


PwC буде розробляти нову логістичну мережу Укрпошти

19 Жовтня 2018, 13:15

Компанія PricewaterhouseCoopers (PwC) стала переможцем тендеру Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) із залучення міжнародних консультантів на розробку нової логістичної мережі для Укрпошти.

«Завдяки технічній допомозі ЄІБ Укрпошта продовжить оновлення інфраструктури. Міжнародні консультанти розроблять протягом наступних 6 місяців детальні інвест-кейси з перебудови нинішньої логістичної мережі Укрпошти, яка складається із 35 сортувальних центрів та понад 200 точок базування транспорту. Для прогнозних обсягів та необхідних стандартів якості із використанням спеціалізованих програмних продуктів для моделювання, фахівці запропонують найоптимальніші місця розміщення сортувальних центрів, їхню необхідну потужність та виправданий рівень автоматизації. Потрібні інвестиції та їх окупність будуть чітко оцифровані. Важливо, що ці кейси в рамках проекту відразу розглядатимуться й проходитимуть захист і у технічних спеціалістів ЄІБ з Люксембургу як одного з потенційних інвесторів», - зазначив перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський.

По закінченню проекту буде створено інвест-кейс, який може бути профінансований Європейським інвестиційним банком разом з іншими міжнародними організаціями.
Для участі у торгах компанії подавали запит на участь до 18 червня, тендерні пропозиції до 2 липня, а 4 липня відбулося розкриття тендерних пропозицій.


Довідково

Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) - довгострокова кредитна інституція, що належить та представляє інтереси держав-членів Європейського Союзу. Як найбільший у світі багатосторонній позичальник та кредитор за обсягами (більше 70 млрд євро інвестується щороку), ЄІБ надає фінансування та експертизу для надійних і стабільних інвестиційних проектів. Установа фінансує проекти в Україні на основі мандату зовнішнього кредитування ЄС. Цей мандат надає ЄІБ гарантію, передбачену бюджетом ЄС, для проектів, що представляють значний інтерес для ЄС та його східних сусідів у сферах соціальної та економічної інфраструктури, розвитку місцевого приватного сектору та кліматичних заходів.

PricewaterhouseCoopers (PwC), що має офіси у 158 країнах і більше 250 000 працівників, є одним з провідних світових професійних мереж та спеціалізується на консультаціях у галузі поштового та логістичного секторів. Команда, що займається проектом для Укрпошти, успішно здійснила аналогічну роботу для пошти Польщі (Poczta Polska) та пошти Угорщини (Magyar Posta).





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30288.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове