Для людей
з порушенням зору

    Новини    7 Листопада 2018, 10:11
Версiя для друку


Сьогодні я повторно звернуся до Кабінету Міністрів України з вимогою звільнення М.Ноняка, - Володимир Омелян

7 Листопада 2018, 10:11

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян зустрівся із членами організації «АвтоЄвроСила», які сьогодні, 7 листопада 2018 року, провели мітинг біля Міністерства інфраструктури з вимогою звільнити очільника «Укртрансбезпеки» Михайла Ноняка.

Володимир Омелян наголосив, що розуміє обурення протестувальників і поділяє їх вимоги: «Я добре знаю ситуацію, яка склалася в «Укртрансбезпеці». Перше: ситуація із видачою дозволів на здійснення вантажних перевезень є критичною, не в останню чергу через те, що їх продають замість того, щоб видавати перевізникам. Друге: на ринку автобусних перевезень – безлад, оскільки замість того, щоб забезпечити прозорі правила і стимулювати покращення сервісу через підвищення конкуренції, надалі відбувається здирництво з перевізників. Третє: нам відомі факти неодноразових порушень і зловживань з боку працівників «Укртрансбезпеки» при здійсненні габаритно-вагового контролю. Про всі ці факти я повідомляв правоохоронні органи, а також звертався до Кабміну з проханням про звільнення з посади очільника «Укртрансбезпеки» Михайла Ноняка, яке не було підтримано».

Володимир Омелян заявив, що сьогодні він повторно звернеться до Кабінету Міністрів України з вимогою звільнення М.Ноняка: «Керівника «Укртрансбезпеки» призначає Кабмін – не я. Але сьогодні я повторно ініціюю його звільнення».

Очільник Міністерства закликав перевізників та членів організації «АвтоЄвроСила» повідомляти і правоохоронні органи, і громадськість про зловживання з боку «Укртрансбезпеки». 



ВСІ Новини