Міністерство інфраструктури України


Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів розширену нараду із Головою Київської обласної державної адміністрації Олександром Терещуком

9 Листопада 2018, 10:16

9 листопада 2018 року Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів розширену нараду із новопризначеним Головою Київської обласної державної адміністрації Олександром Терещуком. У заході також взяв участь очільник «Укравтодору» Славомір Новак, Керівник служби автомобільних доріг в Київській області Володимир Козак та ін.

Головною темою зустрічі став стан виконання ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах Київської області, а також підготовка дорожніх служб до зимового періоду.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян привітав Олександра Терещука із призначенням на посаду Голови Київської обласної державної адміністрації: «Ми мали чимало проблем із Київською областю – низький рівень використання коштів Дорожнього фонду, які мали спрямовуватися на відновлення автошляхів Київщини, а також незадовільна підготовка до утримання доріг в осінньо-зимовий період. Ви як новий очільник області маєте повну підтримку і з боку Міністерства інфраструктури, і з боку «Укравтодору». Переконаний, якщо Київська область визначить розвиток інфраструктури своїм пріоритетом, Ви неодмінно досягнете успіху. Щиро бажаю Вам цього».

Володимир Омелян наголосив, що Київська область має показати приклад іншим регіонам щодо утримання доріг в зимовий період та підготовки до нового ремонтно-будівельного сезону 2019 року: «Ми маємо приклади Дніпропетровської, Львівської, Одеської областей, які і дороги ремонтують швидко і якісно, і до зими готові. Київщина, Житомирщина, Миколаївщина та ін. регіони пасуть задніх. Для Київської області, відверто кажучи, це соромно. Київщина має найбільший обсяг субвенцій з Дорожнього фонду і найнижчий показник з їх використання. Або очільники дорожніх служб включаються в роботу, або ми з ними попрощаємося. Керівництво Київської області має повну нашу підтримку, в тому числі, і в кадрових питаннях».

Міністр інфраструктури України також дав доручення своєму заступнику Юрію Лавренюку проконтролювати забезпечення доставки «Укрзалізницею» плавильних матеріалів (солі та піску) до Київської та інших областей з метою належної підготовки дорожніх служб до утримання автошляхів в осінньо-зимовий період.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30367.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове