Для людей
з порушенням зору

    Новини    14 Листопада 2018, 12:18
Версiя для друку


До уваги учасників дорожнього руху!
Про стан проїзду на дорогах державного значення в Україні станом на 12-00 год.

14 Листопада 2018, 12:18

До уваги учасників дорожнього руху!
Про стан проїзду на дорогах державного значення в Україні станом на 12-00 год.

Звертаємо особливу увагу, що 14-15 листопада, як і очікувалося, у північних та центральних областях України спостерігається погіршення погодних умов .

Станом на 12-00 год. 14.11.2018р. спостерігаються опади у вигляді снігу Київській, Чернігівській, Черкаській областях, дощу у Чернівецькій, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Хмельницькій областях.
Температура повітря в західних областях +4°+10° С, північних та центральних областях 0° - 6° С на решті території коливається від -1° до +7°С.

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено.
Стан покриття на дорогах державного значення в Київській та Черкаській областях засніжений, більшості західних областей мокрий, в решти областей – сухий.

На деяких ділянках доріг через погодні умови спостерігається тимчасове сповільнення руху, проте для забезпечення безпечного проїзду задіяно необхідну техніку та мобілізовано персонал.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно 182 одиниць техніки та 227 робітників, в черговому режимі – 145 одиниць техніки та 258 співробітників.

Дорожні підприємства працюють в цілодобовому режимі.

Нагадуємо про те, що відповідальність за забезпечення проїзду у час зимової негоди та експлуатацію доріг у містах, селищах несуть представники місцевої влади. Укравтодор забезпечує проїзд винятково на дорогах державного значення.

Звертаємо особливу увагу водіїв на безпеку дорожнього руху під час зимової негоди та необхідність заміни літніх шин на зимові.

Для всіх учасників дорожнього руху нагадуємо про неухильне дотримання правил дорожнього руху. Не перевищуйте дозволену швидкість.

Бережіть себе та своїх близьких!



ВСІ Новини