Для людей
з порушенням зору

    Новини    14 Листопада 2018, 14:42
Версiя для друку


В Міністерстві інфраструктури розпочалась конференція з питань підготовки до реалізації спільного з ЄІБ проекту «Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України»

14 Листопада 2018, 14:42

14 листопада 2018 року заступник Міністра інфраструктури Юрій Лавренюк взяв участь у відкритті конференції з питань підготовки до реалізації спільного з Європейським інвестиційним банком проекту «Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України».

Участь у конференції  також взяли представники Європейського інвестиційного банку, проекту технічної допомоги ЄІБ «Модернізація та підвищення безпеки дорожньої мережі в Україні», Секретаріату Кабінету Міністрів України, представники міських рад міст-учасників програми, Директорату з безпеки на транспорті Міністерства інфраструктури України та інші.

Юрій Лавренюк висловив подяку ЄІБ за сприяння та увагу, яка приділяється питанню підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні, та допомогу у реалізації проекту «Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України».

«Основною метою Проекту є зниження смертності і травматизму на дорогах та підвищення безпеки дорожнього руху. Даний пілотний проект буде впроваджуватись у 6 містах - Одеса, Львів, Дніпро, Харків, Київ та Кам’янець-Подільський. Реалізація проекту має показати, що спільними зусиллями ми можемо суттєво знизити смертність на автомобільних шляхах, звівши її до нуля», - зазначив заступник Міністра.

Юрій Лавренюк також висловив подяку всім містам-учасникам проекту за виконання всієї необхідної роботи по підготовці, зазначивши, що всі пропозиції від міст вже відпрацьовані і узгоджені із профільним Директоратом Міністерства інфраструктури. «Я сподіваюсь, що вже наприкінці 2019 року ми будемо мати перші позитивні результати даного проекту. Від імені Міністерства я також хочу висловити подяку Представництву Європейського Союзу в Україні і Європейському банку реконструкції та розвитку за підтримку даного проекту. Спільними зусиллями ми забезпечимо належний рівень безпеки, комфорту та культури учасників дорожнього руху у містах України».

 



ВСІ Новини