Міністерство інфраструктури України


В Міністерстві інфраструктури України відбувся навчальний семінар «Законодавство ЄС у сфері контролю режиму праці та відпочинку водіїв. Імплементація Регламенту (ЄС) № 561/2006. Процедури контролю на дорозі та санкції за порушення»

6 Грудня 2018, 11:23

4-5 грудня в Міністерстві інфраструктури України, спільно з проектом ЄС «Підтримка реалізації Угоди про асоціацію та Національної транспортної стратегії в Україні» проведено навчальний семінар на тему «Законодавство ЄС у сфері контролю режиму праці та відпочинку водіїв. Імплементація Регламенту (ЄС) № 561/2006. Процедури контролю на дорозі та санкції за порушення».

Відкрив семінар Заступник Міністра інфраструктури України з питань європейської інтеграції Віктор Довгань. Під час свого виступу він висловив вдячність експертам проекту за можливість отримання інформації щодо практики ЄС в сфері контролю режиму праці та відпочинку водіїв та побажав плідної співпраці.

У семінарі взяли участь працівники Директорату з безпеки на транспорті та Департаменту стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень Міністерства інфраструктури, ДП «ДержавтотрансНДІпроект», Укртрансбезпеки, АсМАП України, Федерації роботодавців транспорту України та інші.

У ході семінару експерт проекту Жиль Баранже роз’яснив особливості Законодавства ЄС у сфері контролю режиму праці та відпочинку водіїв, а також процедури контролю на дорозі та санкції за порушення, які застосовуються в Європейському Союзі.

Учасниками семінару були обговорені питання імплементації Регламентів ЄС у сфері внутрішніх перевезень, а також основні аспекти впровадження записуючого обладнання на автомобільному транспорті та пріоритети імплементації Регламентів ЄС щодо впровадження тахографів.

Презентаційні матеріали семінару «Законодавство ЄС у сфері контролю режиму праці та відпочинку водіїв. Імплементація Регламенту (ЄС) № 561/2006. Процедури контролю на дорозі та санкції за порушення»





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30497.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове