Міністерство інфраструктури України


Відновлено рух на М-03 та частково - на Н-08, - Володимир Омелян

26 Грудня 2018, 21:11

Завдяки злагодженим діям працівників Укравтодору, ДСНС, Нацполіції та військовослужбовцям Збройних Сил України відновлено рух на М-03 та частково - на Н-08. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян сьогодні, 26 грудня 2018 року, під час наради з питань забезпечення проїзду на автошляхах України в умовах погіршенням погодних умов. У нараді також взяли участь: керівник Укравтодору Славомір Новак, представники ПАТ ДАК, профільних підрозділів Мінінфраструктури.

Міністр інфраструктури подякував працівникам Укравтодору, які долають наслідки снігопаду протягом останніх декількох діб, і відзначив, що за інформацією Укравтодору, до розчищення автошляхів залучено майже 2 тис. одиниць техніки і 3 тис. працівників Укравтодору. Міністр інфраструктури наголосив на необхідності посилення координації між штабами, відповідальними за подолання наслідків негоди.

Володимир Омелян звернувся до водіїв усіх транспортних засобів: «Наголошую на необхідності суворого дотримання правил дорожнього руху в умовах негоди та обмежень руху великогабаритного та пасажирського транспорту у разі їх встановлення. Тільки так будуть створені умови для забезпечення проїзду автошляхами», - зазначив Міністр інфраструктури. Відновлено рух на обох трасах, співробітники всіх відомств продовжують чергування на найпроблемніших ділянках, аби допомогти водіям у разі необхідності.





Адреса цієї сторінки: http://mtu.gov.ua/news/30570.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове