Для людей
з порушенням зору

    Новини    23 Січня 2019, 11:46
Версiя для друку


Оперативна інформація щодо стану проїзду автошляхами України. Оновлюється

23 Січня 2019, 11:46

 


28 СІЧНЯ

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано.

В областях, де вихідними днями спостерігались опади, виконуються роботи з повної розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами.

Станом на 08-00 год. 28.01.2019 р. опади у вигляді короткочасного снігу спостерігались в Харківській області. На решті території без опадів.

Середня температура повітря на більшій частині центральних, північних та західних областей від -6 до -14°С.

На перевальних ділянках доріг без опадів. Температура повітря -3-9°С.

Стан покриття на а/д державного значення Волинській, Івано-Франківській, Закарпатській, Хмельницькій, Київській, Дніпропетровській , Сумській, Черкаській, Чернігівській, Кіровоградській, Миколаївській, та Вінницькій областях засніжене.

На території Рівненській, Одеській, Донецькій та Луганській областях виникла ожеледиця та сніговий накат.

Для координації дій обласних служб автомобільних доріг відповідальних за належне транспортне сполучення при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій зокрема представників ДСНС, Нацполіції, ПАТ «ДАК».

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 750 одиниць техніки та 1037 робітників.

28 січня хмарно з проясненнями, вночі в східних, західних областях, вдень місцями на Правобережжі невеликий сніг, на решті території без опадів. Температура вночі -3-8°С морозу, в північних та центральних областях -9-14°С морозу, вдень 0 -5°С морозу, на Закарпаття та на півдні до +1+5°С тепла.


27 СІЧНЯ

Станом на 07-00 год. 27.01.2019 р. опади у вигляді снігу спостерігались у Київській, Сумській, Черкаській, Чернігівській, Луганській, Полтавській, Харківській, Вінницькій, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Житомирській, Тернопільській та Чернівецькій областях. Приріст снігового покрову 5-12 см. В Запорізькій, Донецькій областях мряка, місцями невеликий дощ та туман На решті території без опадів.

Температура повітря на більшій частині центральних, північних та західних областей від -2 до -8°С на півдні коливається від -2 до +3°С.

На перевальних ділянках доріг Івано-Франківський області невеликий сніг на інших перевалах без опадів. Температура повітря -5-10°С.

Стан покриття на а/д державного значення в Тернопільській, Чернівецькій, Волинській, Закарпатській, Рівненській, Хмельницькій, Київській, Сумській, Черкаській, Чернігівській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській та Вінницькій областях засніжене.

На території Харківській, Одеській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях виникла ожеледиця, в Луганській області – сніговий накат.

Для координації дій обласних служб автомобільних доріг відповідальних за належне транспортне сполучення при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій зокрема представників ДСНС, Нацполіції, ПАТ «ДАК».

В областях, де спостерігались опади, виконуються роботи з повної розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами.

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 1337 одиниць техніки та 1801робітник.

27 січня вночі у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, вдень у Полтавській, Сумській та Харківській областях значний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця; (І рівень небезпечності, жовтий).

Будьте уважні та обережні в дорозі!


26 СІЧНЯ

Станом на 08-00 год. 26.01.2019 р. опади у вигляді невеликого снігу у Закарпатській, Тернопільській, Львівській та Рівненській областях, в південних областях мряка на решті території без опадів.

Температура повітря на більшій частині території коливається від -4 до -13°С, на півдні -4+3°С.

На перевальних ділянках доріг Закарпатської області невеликий сніг на інших перевалах без опадів. Температура повітря -2-10°С.

Стан покриття на а/д державного значення в більшості областей місцями засніжене, у областях де мжичка місцями ожеледиця.

Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами.

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено.

Для координації дій служб, відповідальних за належне транспортне сполучення при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 756 одиниць техніки та 1075 робітників.


До уваги водіїв! 27 січня очікується погіршення погодних умов!

27 січня вночі у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, вдень у Полтавській, Сумській та Харківській областях значний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см), на дорогах ожеледиця; (1 рівень небезпечності, жовтий).

Просимо враховувати цю інформацію під час планування своїх подорожей!

Будьте уважні та обережні за кермом!


 25 СІЧНЯ

Проїзд на дорогах державного значення забезпечено.

Станом на 08-00 год. 25.01.2019 р. опади у вигляді снігу у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Чернівецькій, Волинській, Тернопільській, Хмельницькій областях, на решті території без опадів.

Температура повітря на більшій частині території коливається від -5 до -19°С, на південному сході -3+2°С.

На більшості перевальних ділянках доріг невеликий сніг. Температура повітря -3-11°С.

Стан покриття на а/д державного значення в більшості областей місцями засніжене, у Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях місцями ожеледиця.

Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами.

Для координації дій служб, відповідальних за належне транспортне сполучення при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 886 одиниць техніки та 1230 робітників.


Про ситуацію на дорогах Черкаської області

Станом на ранок 24 січня над ліквідацією наслідків негоди в Черкаській області працювало 150 одиниць спецтехніки.

Протягом минулої доби для обробки дорожнього покриття було використано понад 1200 тонн піщано-соляної суміші. Рух автодорогами державного значення (міжнародними, національними, регіональними) забезпечено.

Враховуючи складні погодні умови 22-23 січня: інтенсивний снігопад та хуртовина, які тривали майже добу, підрядні організації працюють у цілодобову режимі та продовжують ліквідовувати наслідки негоди на території Черкаської області. Зокрема, проводиться очистка від снігу та обробка протиожеледними матеріалами проїзної частини автодоріг, зупинок громадського транспорту.

Працівники Служби автомобільних доріг у Черкаській області та дорожніх підприємств постійно проводять моніторинг стану проїзду патрульними обстеженнями та за допомогою 12 камер відеоспостереження. Дорожні служби продовжують працювати у посиленому цілодобовому режимі: наразі на автодорогах державного значення працює 70 одиниць спецтехніки, ще 60 одиниць спецтехніки знаходиться на цілодобовому чергуванні.

За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, балканський циклон 22-23 січня у черговий раз засипав Черкащину снігом, кількістю 11-21 см, що відповідає 30-50% місячної норми. Висота снігового покриву збільшилася на 5-20 см і на ранок 24 січня становить 27-57 см, що у 3-6 разів перевищує норму.

За прогнозом, сьогодні та завтра погоду у Черкаській області формуватиме вторгнення арктичного повітря, тому на фоні не істотних опадів, температура вночі -13…-18º морозу, місцями -21…-23º морозу, вдень -5…-10º морозу. 26-27 січня погода зміниться. Чекаємо порцію активного середземноморського тепла. Можливі опади у вигляді мокрого снігу, снігу та дощу. Температура підвищиться вночі до -1…-6º морозу, вдень до -3 морозу – +2º тепла

Шановні водії! 
Служби автомобільних доріг у Черкаській області нагадує, що під час роботи снігоприбиральної техніки, водії автомобілів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки. Будьте уважними та обережними за кермом, дотримуйтесь правил дорожнього руху, дистанції та швидкісного режиму.


Про ситуацію на дорогах в Івано-Франківській області

Оперативна інформація станом на 8.00 24 січня. Проїзд на всіх дорогах державного значення Івано-Франківської області забезпечений. Для ліквідації заметів і слизькості дорожнього полотна задіяно 37 механізмів та 67 працівників підрядних підприємств, 32 одиниці техніки і 34 робітники – в режимі чергування. Використано 388 т піщано-сольової суміші та 136 т солі, для роботи техніки - 155 т бензину та 2320 т дизпалива. 

Протягом доби зонами особливої уваги залишалися гірські перевали, спуски-підйоми та ділянки переметів. На Вишківському перевалі працював роторний снігорозкидач, на інших – піскорозкидачі. 
Протягом доби хмарно з проясненнями, можливий сніг, ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 6-11º морозу, вдень 3-8º морозу. У високогір'ї Карпат температура повітря вночі 8-13º морозу, вдень 5-10º морозу. Тиск – 730 мм. рт./ст., вологість – 92 %
Служба автомобільних доріг закликає всіх учасників дорожнього руху дотримуватися ПДР.


Інформація щодо проїзду дорогами Миколаївської області станом на ранок 24.01.2019р.

Станом на ранок 24.01.2019р. проїзд дорогами загального користування державного значення Миколаївської області ЗАБЕЗПЕЧЕНО, всі тимчасові обмеження руху на автомобільних дорогах знято!

Наразі по території Миколаївської області переважно без опадів, температура повітря від -3° до +2°, стан дорожнього покриття в північних регіонах області засніжений, в решті регіонах – мокрий.
Протягом попередньої доби підрядні підприємства Служби автомобільних доріг у Миколаївській області у цілодобовому режимі здійснювали роботи з розчищення доріг від снігу та оброблення дорожнього покриття протиожеледними матеріалами. При виконанні робіт із забезпечення безпечного проїзду під час негоди було задіяно 70 одиниць техніки та використано 480 тонн піщано-сольової суміші і 50 тонн солі.

Служба автомобільних доріг у Миколаївській області закликає водіїв бути пильними та обережними, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, швидкісних режимів та тримати дистанцію.


Миколаївська область

ЗНЯТО обмеження в русі для великовагових транспортних засобів на дорозі М-13

В зв’язку з проведенням комплексу заходів з очищення покриття дороги від снігу, з 08-00 год. 24.01.2019 р. знято обмеження в русі для великовагових транспортних засобів на а/д М-13 Кропивницький – Платонове, км 76+432 – км 157+067 (від межі із Кіровоградською областю до межі з Одеською областю).


ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ про СТАН ПРОЇЗДУ ДОРОГАМИ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ станом на 24.01.2019 (постійно оновлюється)

Учора протягом доби найскладніші погодні умови спостерігалися в Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській, а надвечір - у Полтавській областях.

Наразі рух транспорту відновлено в усіх областях.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями було задіяно в роботі близько 1500 одиниць техніки та понад 2000 співробітників.

У зв’язку з проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, а також для упередження ускладнення дорожнього руху протягом доби вводилися тимчасові обмеження на рух великовагових транспортних засобів на дорогах державного зазначення в 7 областях.

Наразі повністю знято всі обмеження та відновлено рух транспорту в Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській , Київській, Полтавській, Миколаївській областях.

Миколаївська область
З 08-00 год. 24.01.2019 р. знято обмеження в русі для великовагових транспортних засобів на а/д М-13 Кропивницький – Платонове, км 76+432 – км 157+067 (від межі із Кіровоградською областю до межі з Одеською областю).

В`їзд в м. Кропивницький для всіх видів транспорту відкрито.

В`їзд в м. Київ для всіх видів транспорту відкрито.

Сьогодні протягом дня сніг з дощем та дощ будуть спостерігатися в центральних та східних областях. Існує небезпека ожеледиці.

Просимо враховувати цю інформацію при плануванні своїх подорожей.

Перелік стоянок та місць відстою транспортних засобів на дорогах державного значення за областями 

Цілодобово: телефон Чергового Укравтодору 044-287-11-40

Будьте уважні та обережні в дорозі !


 

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ про СТАН ПРОЇЗДУ ДОРОГАМИ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ (постійно оновлюється)

Зважаючи на ускладнення погодних умов, Укравтодор звертається до водіїв за можливості відкласти поїздки на далекі відстані під час негоди.

Наразі найскладніші погодні умови спостерігаються в Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській областях.

У зв’язку зі складними погодними умовами та проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, а також для упередження ускладнення дорожнього руху введено тимчасові обмеження на рух великовагових транспортних засобів на таких дорогах державного зазначення.

Кіровоградська область

1) М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 578+928 – км 703+226 (від м. Кропивницький до межі із Черкаською областю);
2) М-13 Кропивницький – Платонове, км 0+000 – км 76+432 (від м. Кропивницький – до межі із Миколаївською областю);
3) Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя, км 0+000 – км 81+735 (від м. Кропивницький до межі із Дніпропетровською областю);
4) Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв, км 70+360 – км 153+196 (від м. Кропивницький до межі із Миколаївською областю).
- 5) М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине, км 6+760 – км 72+088 (від м. Знам’янка до межі із Дніпропетровською областю;
- 6) М-22 Полтава – Олександрія, км 126+781 – км 163+710 (від. Олександрія до межі із Полтавською областю).

З 09-30 год. закрито рух (в’їзд) для великовагового транспорту у м. Кропивницький по а/д М-12, Н-14, Н-23.

Миколаївська область

1) М-13 Кропивницький – Платонове, км 76+432 – км 157+067 (від межі із Кіровоградською областю до межі з Одеською областю);
2) Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв, км 153+196 – км 235+650 (від межі із Кіровоградською областю до м. Миколаїв);
3) Н-24 Благовіщенське – Миколаїв (через м. Вознесенськ),
км 68+000 – км 109+000 (від м. Первомайськ до м. Южноукраїнськ).

Київська область

З 14-00 год. 23.01.2019 р. обмежено рух вантажних, великогабаритних та великовагових транспортних засобів на окремих ділянках доріг загального користування по Київській області.

м. Київ

З 17-00 до 21-00 год. перекрито рух для великогабаритного транспорту на в`їзд в м. Київ.
Про відновлення руху буде повідомлено додатково.

В зв’язку з проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, ЗНЯТО обмеження та відновлено рух транспортних засобів на дорогах державного значення:

Одеська область

З 16-30 год. 23.01.2019 р. знято обмеження для руху великовагового транспорту на а/д М-05 Київ – Одеса, км 273+210 – км 450+500.

Вінницька область

- М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 434+000 – км 487+000 (від м. Немирів до м. Гайсин);
- М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 346 – км 419 (від м. Жмеринка до м. М.-Подільський).

Черкаська область

- М-05 Київ – Одеса, км 143+009 – км 237+108;
- М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 518+697 – км 584+222.

Миколаївська область

Р-75 КПП "Тимкове" – Балта – Первомайськ – Доманівка – Олександрівка


Одеська область

З 16.30 години 23 січня 2019 року знімаються обмеження та відновлюється рух транспортних засобів на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-05 Київ – Одеса, км 273 + 210 - км 450+500.


ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ про СТАН ПРОЇЗДУ ДОРОГАМИ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ (постійно оновлюється)

Зважаючи на ускладнення погодних умов, Укравтодор звертається до водіїв за можливості відкласти поїздки на далекі відстані під час негоди.

Наразі найскладніші погодні умови спостерігаються в Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській областях.

У зв’язку зі складними погодними умовами та проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, а також для упередження ускладнення дорожнього руху введено тимчасові обмеження на рух великовагових транспортних засобів на таких дорогах державного зазначення.

Кіровоградська область

1) М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 578+928 – км 703+226 (від м. Кропивницький до межі із Черкаською областю);
2) М-13 Кропивницький – Платонове, км 0+000 – км 76+432 (від м. Кропивницький – до межі із Миколаївською областю);
3) Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя, км 0+000 – км 81+735 (від м. Кропивницький до межі із Дніпропетровською областю);
4) Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв, км 70+360 – км 153+196 (від м. Кропивницький до межі із Миколаївською областю).
- 5) М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине, км 6+760 – км 72+088 (від м. Знам’янка до межі із Дніпропетровською областю;
- 6) М-22 Полтава – Олександрія, км 126+781 – км 163+710 (від. Олександрія до межі із Полтавською областю).

З 09-30 год. закрито рух (в’їзд) для великовагового транспорту у м. Кропивницький по а/д М-12, Н-14, Н-23.

Миколаївська область

1) М-13 Кропивницький – Платонове, км 76+432 – км 157+067 (від межі із Кіровоградською областю до межі з Одеською областю);
2) 3) Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв, км 153+196 – км 235+650 (від межі із Кіровоградською областю до м. Миколаїв);
3) Р-75 КПП «Тимкове» – Балта – Первомайськ – Доманівка – Олександрівка, км 83+275 – км 198+051 (від смт. Криве Озеро – Первомайськ – Доманівка до смт. Олександрівка Вознесенського р.-ну.
4) Н-24 Благовіщенське – Миколаїв (через м. Вознесенськ), км 68+000 – км 109+000 (від м. Первомайськ до м. Южноукраїнськ).

Одеська область

1) М-05 Київ – Одеса, км 273+210 – км 450+500.
Черкаська область
1) М-05 Київ – Одеса, км 143+009 – км 237+089;
2) М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 518+697 – км 584+222.

Київська область

З 14-00 год. 23.01.2019 р. буде обмежено рух вантажних, великогабаритних та великовагових транспортних засобів на окремих ділянках доріг загального користування по Київській області.

м. Київ

З 17-00 до 21-00 год. буде перекрито рух для великогабаритного транспорту на в`їзд в м. Київ.
Про відновлення руху буде повідомлено додатково.

В зв’язку з проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, ЗНЯТО обмеження та відновлено рух транспортних засобів на дорогах державного значення:

Вінницька область

- М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 434+000 – км 487+000 (від м. Немирів до м. Гайсин);
- М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 346 – км 419 (від м. Жмеринка до м. М.-Подільський).

Черкаська область

- М-05 Київ – Одеса, км 143+009 – км 237+108;
- М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 518+697 – км 584+222.

Миколаївська область

Р-75 КПП "Тимкове" – Балта – Первомайськ – Доманівка – Олександрівка

Перелік стоянок та місць відстою транспортних засобів на дорогах державного значення за областями 

Цілодобово: телефон Чергового Укравтодору (044) 287-11-40


ЗНЯТО обмеження та відновлено рух транспортних засобів на дорогах державного значення у зв’язку з проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами:

Вінницька область

- М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 434+000 – км 487+000 (від м. Немирів до м. Гайсин);
- М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 346 – км 419 (від м. Жмеринка до м. М.-Подільський).

Черкаська область

- М-05 Київ – Одеса, км 143+009 – км 237+108;
- М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 518+697 – км 584+222.

Миколаївська область

Р-75 КПП "Тимкове" – Балта – Первомайськ – Доманівка – Олександрівка - км 83+275 – км 198+051 (від смт.
Криве Озеро – Первомайськ – Доманівка до смт. Олександрівка
Вознесенського р-ну)


ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ про СТАН ПРОЇЗДУ ДОРОГАМИ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ (постійно оновлюється)

Зважаючи на ускладнення погодних умов, Укравтодор звертається до водіїв за можливості відкласти поїздки на далекі відстані під час негоди.

Наразі найскладніші погодні умови спостерігаються в Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській областях.

У зв’язку зі складними погодними умовами та проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, а також для упередження ускладнення дорожнього руху введено тимчасові обмеження на рух великовагових транспортних засобів на таких дорогах державного зазначення.

Кіровоградська область

1) М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 578+928 – км 703+226 (від м. Кропивницький до межі із Черкаською областю);
2) М-13 Кропивницький – Платонове, км 0+000 – км 76+432 (від м. Кропивницький – до межі із Миколаївською областю);
3) Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя, км 0+000 – км 81+735 (від м. Кропивницький до межі із Дніпропетровською областю);
4) Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв, км 70+360 – км 153+196 (від м. Кропивницький до межі із Миколаївською областю).
5) М-05 Київ – Одеса, км 237+108 – км 274+360 (від межі із Черкаською областю до межі із Одеською областю.
- 6) М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине, км 6+760 – км 72+088 (від м. Знам’янка до межі із Дніпропетровською областю;
- 7) М-22 Полтава – Олександрія, км 126+781 – км 163+710 (від. Олександрія до межі із Полтавською областю).

З 09-30 год. закрито рух (в’їзд) для великовагового транспорту у м. Кропивницький по а/д М-12, Н-14, Н-23.

Миколаївська область

1) М-13 Кропивницький – Платонове, км 76+432 – км 157+067 (від межі із Кіровоградською областю до межі з Одеською областю);
2) 3) Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв, км 153+196 – км 235+650 (від межі із Кіровоградською областю до м. Миколаїв);
3) Р-75 КПП «Тимкове» – Балта – Первомайськ – Доманівка – Олександрівка, км 83+275 – км 198+051 (від смт. Криве Озеро – Первомайськ – Доманівка до смт. Олександрівка Вознесенського р.-ну.
4) Н-24 Благовіщенське – Миколаїв (через м. Вознесенськ),
км 68+000 – км 109+000 (від м. Первомайськ до м. Южноукраїнськ).

Одеська область

1) М-05 Київ – Одеса, км 273+210 – км 450+500.
Черкаська область
1) М-05 Київ – Одеса, км 143+009 – км 237+089;
2) М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 518+697 – км 584+222.

Київська область

З 14-00 год. 23.01.2019 р. буде обмежено рух вантажних, великогабаритних та великовагових транспортних засобів на окремих ділянках доріг загального користування по Київській області.

м. Київ

З 17-00 до 21-00 год. буде перекрито рух для великогабаритного транспорту на в`їзд в м. Київ.
Про відновлення руху буде повідомлено додатково.

В зв’язку з проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, знято обмеження та відновлено рух транспортних засобів на дорогах державного значення:

Вінницька область

- М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 434+000 – км 487+000 (від м. Немирів до м. Гайсин);
- М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 346 – км 419 (від м. Жмеринка до м. М.-Подільський).

Перелік стоянок та місць відстою транспортних засобів на дорогах державного значення за областями 

Цілодобово: телефон Чергового Укравтодору 044-287-11-40


 
До уваги водіїв! Знято обмеження руху на автошляхах Вінницької області

З 14 години знято обмеження руху для багатоосних транспортних засобів на автомобільних дорогах міжнародного значення:
- М-12 «Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка» від Немирова до Гайсина;
- М-21 «Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський» від Жмеринки до м. Могилів-Подільський.

Надавайте перевагу в русі снігоприбиральній техніці.


Зважаючи на ускладнення погодних умов, Укравтодор звертається до водіїв за можливості відкласти поїздки на далекі відстані під час негоди.

Наразі найскладніші погодні умови спостерігаються в Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській областях.

У зв’язку зі складними погодними умовами (снігопад, поривчастий вітер) та проведенням комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, а також для упередження ускладнення дорожнього руху введено тимчасові обмеження на рух великовагових транспортних засобів на дорогах державного зазначення у Київській, Черкаській, Кіровоградській, Вінницькій, Одеській, Миколаївській областях:
http://ukravtodor.gov.ua/…/operatyvna_informatsiia_pro_stan…

Під час роботи снігоприбиральної техніки водіїв автомобілів просимо надавати перевагу у русі снігоприбиральній та спецтехніці для забезпечення її безперешкодного руху.

Перелік стоянок та місць відстою транспортних засобів на дорогах державного значення - за областями - розміщено за посиланням:
http://ukravtodor.gov.ua/…/perelik_stoianok_ta_mists_vidsto…

Цілодобово: телефон Чергового Укравтодору 044-287-11-40


ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ про СТАН ПРОЇЗДУ ДОРОГАМИ ДЕРЖАВНОГО ЗНАЧЕННЯ станом на 11.30 (оновлено)

У зв’язку зі складними погодними умовами (снігопад, поривчастий вітер) та проведення комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, а також для упередження ускладнення дорожнього руху введено тимчасові обмеження на рух великовагових транспортних засобів на таких дорогах державного зазначення:

Вінницька область

1) М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 434+000 – км 487+000 (від м. Немирів до м. Гайсин);
2) М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 346 – км 419 (від м. Жмеринка до м. М-Подільський).

Кіровоградська область

1) М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 578+928 – км 703+226 (від м. Кропивницький до межі із Черкаською областю);
2) М-13 Кропивницький – Платонове, км 0+000 – км 76+432 (від м. Кропивницький – до межі із Миколаївською областю);
3) Н-23 Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя, км 0+000 – км 81+735 (від м. Кропивницький до межі із Дніпропетровською областю);
4) Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв, км 70+360 – км 153+196 (від м. Кропивницький до межі із Миколаївською областю).
З 11-00 год. обмеження для пасажирського та великовагового транспорту на М-05 Київ – Одеса, км 237+108 – км 274+360 (від межі із Черкаською областю до межі із Одеською областю.

З 09-30 год. закрито рух (в’їзд) для великовагового транспорту у м. Кропивницький по а/д М-12, Н-14, Н-23.

Миколаївська область

1) М-13 Кропивницький – Платонове, км 76+432 – км 157+067 (від межі із Кіровоградською областю до межі з Одеською областю);
2) 3) Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв, км 153+196 – км 235+650 (від межі із Кіровоградською областю до м. Миколаїв);
Р-75 КПП «Тимкове» – Балта – Первомайськ – Доманівка – Олександрівка, км 83+275 – км 198+051 (від смт. Криве Озеро – Первомайськ – Доманівка до смт. Олександрівка Вознесенського р.-ну.

Одеська область

1) М-05 Київ – Одеса, км 273+210 – км 450+500.

Черкаська область

1) М-05 Київ – Одеса, км 143+009 – км 237+089;
2) М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 518+697 – км 584+222.

Київська область

З 14-00 год. 23.01.2019 р. буде обмежено рух вантажних, великогабаритних та великовагових транспортних засобів на окремих ділянках доріг загального користування по Київській області.

м. Київ

З 17-00 до 21-00 год. буде перекрито рух для великогабаритного транспорту на в`їзд в м. Київ.
м. Кропивницький

Про відновлення руху буде повідомлено додатково.

Перелік стоянок та місць відстою транспортних засобів на дорогах державного значення - за областями 

Цілодобово: телефон Чергового Укравтодору 044-287-11-40


Інформація про погодні умови та стан проїзду на дорогах державного значення в Україні

Станом на 07-30 год. 23.01.2019р. значні опади у вигляді снігу спостерігаються у Вінницькій, Івано-Франківській, Одеській, Миколаївській, Черкаській, Київській, Чернівецькій областях, в яких випало снігу до 10см, в Миколаївській області – до 22 см снігу. Температура повітря коливається від -10° до -2°С.

Невеликий сніг спостерігається у Волинській, Житомирській, Кіровоградській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій та Чернігівській областях. У інших областях без істотних опадів. Температура повітря коливається від -18° до -3°С.

На перевальних ділянках доріг в Івано-Франківській області невеликий сніг, на інших ділянках – без опадів. Температура повітря -10-4°С, стан покриття переважно засніжений.

Стан покриття на дорогах державного значення в більшості областей засніжений.

Для координації дій служб відповідальних за належне транспортне сполучення при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами.
Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, окрім Одеської області, де зафіксовано утруднення проїзду на М-05 Київ-Одеса, км 376+000 – 380+000, в районі с. Петровірівка.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 920 одиниць техніки та 1382 робітника.

За повідомленням Гідрометцентру, 23 січня у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській областях значний чніг (приріст снігового покрову 10-15см, місцями до 20см); у південних та Дніпропетровській областях сніг з переходом в дощ, місцями налипання мокрого снігу.
Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с, крім заходу пориви вітру до 15-20м/с, хуртовини.
На дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря -7-2°С; у південних областях вдень 0-5° тепла.

Будьте уважні та обережні в дорозі!

Перелік стоянок та місць відстою транспортних засобів в розрізі автомобільних доріг загального користування


Інформація про стан проїзду на території Одеської області станом на 8.00 год. 23 січня 2019 року

Температура: від -6 ºС до -1 ºС.
Опади: сніг, місцями дождь.
Вітер: вітер південно-східний 4-6 м/сек.
Стан покриття автомобільних доріг області: засніжене, місцями ожеледиця.
Стан проїзду: проїзд забезпечено.

Працюючих на дорогах загального користування державного значення: 32 одиниці техніки та 72 дорожніх працівників.

Обмеження руху на а/д: відсутні.
Кількість залучених працівників та техніки на чергуванні: працівників - 38 чоловік, чергової техніки - 29 одиниць.
На відео: М-05 Київ-Одеса, км 320


Про ситуацію на дорогах Полтавщини

Вночі для утримання доріг державного значння було задіяно 11 механізмів та 12 дорожників, які працювали на автошляху Р-60 #Кролевець_Пирятин. Зараз робота триває на трьох автомобільних дорогах державного значення: М-22 #Полтава_Олександрія, Н-31 #Дніпро_Решетилівка та Р-60 #Кролевець_Пирятин. Заторів чи обмежень станом на 08:00 не зафіксовано. Проїзд забезпечений всіма дорогами державного значення.


До уваги водіїв! Введено обмеження руху на автошляхах Вінницької області!

У зв’язку із складними погодними умовами (снігопад, поривчастий вітер) та проведення комплексу заходів з очищення покриття від снігу та оброблення його протиожеледними матеріалами, 23.01.2018 р., з 09-00 год. введене обмеження для великовагових транспортних засобів на таких ділянках доріг державного значення:
1) М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, км 434+000 – км 487+000 (від м. Немирів до м. Гайсин);
2) М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 346 – км 419 (від м. Жмеринка до м. М.-Подільський).
Про відновлення руху буде повідомлено додатково.


Про ситуацію на дорогах Київської області

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення підрядними організаціями задіяні в роботі більше 150 одиниць дорожньої спецтехніки та 200 працівників, на дороги області використано 1524 тони піщано-соляної суміші та 47тон технічної солі. Проїзд всіма дорогами державного значення в Київській області забезпечено.
Станом на 6:00 ранку, покриття автодоріг – місцями засніжене, температура повітря 7° - 9°С морозу, сніг.
Особливу увагу дорожники приділяють обробці окремих ділянок доріг із затяжними спусками та підйомами.
Дорожні підприємства не припиняють розчищати та обробляти автошляхи протиожеледними матеріалами для забезпечення безперебійного руху автотранспорту.

За повідомленням Укргідрометцентру, завтра по області хмарно з проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 4-9° морозу, вдень 2-7° морозу.


До уваги водіїв! Заборонено в'їзд вантажівок у м. Кропивницький

У зв'язку із погодними умовами, пов'язаними із сильним снігом, тимчасово заборонено рух (в'їзд) великовагових та великогабаритних транспортних засобів у м. Кропивницький по автодорогам Н-14, Н-23 та М-12


 



ВСІ Новини