Для людей
з порушенням зору

    Новини    4 Лютого 2019, 15:06
Версiя для друку


Міністр інфраструктури України Володимир Омелян провів переговори із Міністром інфраструктури Республіки Польща Анджеєм Адамчиком

4 Лютого 2019, 15:06

31 січня 2019 року Міністр інфраструктури  України Володимир Омелян провів переговори із Міністром інфраструктури Республіки Польща Анджеєм Адамчиком. У зустрічі також взяли участь  очільники української та польської залізниць.

Сторони обговорили широке коло питань двосторонньої співпраці, але найбільшу увагу було присвячено сфері залізничного та автомобільного транспорту.

Міністри наголосили, що метою українського-польського співробітництва у сфері транспорту є створення сприятливих умов для економічного розвитку обох держав. При цьому вони високо оцінили рівень двосторонньої взаємодії та дружню атмосферу українсько-польської співпраці у сфері інфраструктури. 

Володимир Омелян наголосив, що європейська інфраструктурна інтеграція України є фундаментальним принципом роботи Міністерства: «В цьому розрізі ми приділяємо велику увагу співробітництву з країнами-сусідами, що є членами Європейського співтовариства. Успішність співпраці з Польщею – запорука успішної європейської інфраструктурної інтеграції України».

Сторони домовилися протягом місячного терміну врегулювати ситуацію із вантажними автомобільними та залізничними перевезеннями, а також спільно опрацювати проекти із розвитку залізничної інфраструктури України, які можуть бути реалізовані із залученням польських інвесторів.



ВСІ Новини